> kennisbank > Internet succes gids affiliate marketing revolutie > Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen Jacko Meijaard

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen. Er zijn al veel mensen die er van gehoord hebben. De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Wat brengt het je? Wat kan je verwachten als je aan de slag gaat met de cursus? In deze review gaan we je proberen een duidelijk beeld te geven van wat je kunt verwachten als je start. We vertellen je in deze review alles. Wil je alvast de website van de affiliate marketing revolutie bekijken? Klik dan hieronder. Wil je bewijzen zien van betalingen? Bekijk DEZE Video!

BETAAL NIET TE VEEL! Jacko Heeft Een Speciale Kortingspagina Voor Je Online Gezet! Via Deze Pagina Ontvang Je De Maximale Korting (KLIK DUS NU HIER)

affiliate marketing revolutie

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen

De Affiliate Marketing Revolutie. Wie heeft er ondertussen niet van gehoord. De cursus van Jacko Meijaard is inmiddels zo populair dat hij met zijn cursus de landelijke media heeft gehaald. Uiteraard zullen we je hier later veel meer over vertellen. Maar eerst gaan we het in het kort met je hebben over wat je van de affiliate marketing revolutie kunt verwachten. Wat ga je verdienen? Dat is waarschijnlijk de vraag die je mij als eerste zou stellen als je aan de

cursus gaat beginnen. We zullen je gelijk het antwoord geven. Dat hangt compleet van jezelf af. Wij kunnen niet voor jou bepalen hoeveel je wilt gaan verdienen. De verdiensten die je wilt behalen met de Affiliate Marketing Revolutie hangen compleet van je eigen inzet af. Doe je niets, dan zul je ook niets verdienen. Doe je er wel alles aan om te slagen? Dan zul je ook veel verdienen.

Wat Is De Affiliate Marketing Revolutie?

De Affiliate Marketing Revolutie is een videocursus. In deze videocursus ga je ontdekken hoe je door-middel van affiliate marketing geld kunt verdienen. De cursus bestaat uit 7 modules gebaseerd op het werken met het Marketheme. (Het Marketheme is een speciaal WordPress theme dat gebruikt kan worden door leden van de De Affiliate Marketing Revolutie) Maar dit theme hoef je niet verplicht te gebruiken. Er zijn namelijk ook nog 6

instructiemodules die je uitleggen hoe je een affiliate website opbouwt zonder het gebruik van het Marketheme. Je hebt dus de keuze om of met het Marketheme te gaan werken, of om gewoon met je eigen WordPress theme te gaan werken. De modules bestaan in totaal uit 44 video’s over hoe je geld verdient met affiliate marketing.

Voor Wie Is De Affiliate Marketing Revolutie Geschikt?

Eigenlijk voor iedereen die van plan is om te starten met affiliate marketing en niet zo goed weet waar te beginnen. We kunnen ons voorstellen dat het in het begin heel erg lastig is om te weten waar en hoe je nou precies moet beginnen. Maar ook voor mensen die al een tijdje bezig zijn met affiliate marketing kan De Affiliate Marketing Revolutie een goede aanvulling zijn om eens door te nemen. Je bent immers nooit te oud om wat bij te leren toch?

Eigenlijk is deze cursus dus weggelegd voor iedereen die op zoek is naar wat extra inkomsten. We moeten er wel even bij vertellen dat je wel moet beschikken over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Mocht je niet in het bezit zijn van doorzettingsvermogen, dan raden we je af om te starten met De Affiliate Marketing Revolutie. Want dan ga je het gewoon niet redden.

STOP! Je Ziet Nu Dat De Affiliate Marketing Revolutie Voor iedereen Geschikt Is Wacht Dus NIET Langer En Klik Hier Om Naar De Maximale Kortingspagina Te Gaan (KLIK NU)

Heb Je Diploma’s Nodig Voor De Affiliate Marketing Revolutie?

Een vraag die we echt heel vaak via de chat binnen krijgen is: heb ik diploma’s nodig om te kunnen starten met De Affiliate Marketing Revolutie? Nee! Het enige wat je nodig hebt is een computer met een goede internet verbinding, en een beetje doorzettingsvermogen. En de wil om te willen slagen met online geld verdienen. Het is helaas zo dat niet iedereen slaagt met online geld verdienen. Mensen geven naar mijn mening veel te snel op. Dit moet je niet

doen! Als je bezig bent met geld verdienen door-middel van affiliate marketing duurt het nou eenmaal een tijdje voordat je ook echt geld verdient. Je moet het hele proces opbouwen. Denk aan het bouwen van een nieuwe website. Het plaatsen van content enzovoort enzovoort. Dus geef nooit op en ga aan de slag met De Affiliate Marketing Revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen Van Eerdere Cursisten

Inmiddels zijn er al honderden mensen die gestart zijn met De Affiliate Marketing Revolutie. En het is ook uiteraard zo dat niet iedereen ook echt succes behaald. (Logisch) Dat zou ook te mooi zijn om waar te zijn toch? Maar er zijn wel degelijk een hoop mensen die wel echt geld verdienen met De Affiliate Marketing Revolutie. Via het forum van Jacko zien we dagelijks nieuwe ervaringen van leden voorbij komen die succes behalen dankzij hun deelname aan De

Affiliate Marketing Revolutie. Ben jij de volgende cursist die vanaf vandaag succes gaat behalen door-middel van De Affiliate Marketing Revolutie? Onderstaand hebben we een kleine selectie gemaakt van forum topics van mensen die al hun eerste succes hebben behaald dankzij De Affiliate Marketing Revolutie. Ben jij de volgende?

Affiliate Marketing Revolutie Ervaring

Wat Kan Je Dan Echt Verdienen Met De Affiliate Marketing Revolutie?

We hebben het hier eerder al even kort met je over gehad. Maar de verdiensten hangen compleet af van jezelf. Hoe goed zet jij je in om ook echt te willen slagen met De Affiliate Marketing Revolutie? Hoe snel wil jij je doelen behalen in het leven? Het is puur een kwestie van willen. Dat het echt mogelijk is om geld te verdienen via het internet heb je net hierboven kunnen zien. Dit zijn gewoon mensen net als jij en ik die actie hebben ondernomen. Ze zijn aan de slag

gegaan met het bouwen van hun eerste website. Ze hebben deze website constant verder uitgebreid om ervoor te zorgen dat ze steeds meer geld gingen verdienen. Dit kan JIJ ook! Zorg er dus voor dat je vandaag begint met De Affiliate Marketing Revolutie. (KLIK NU hieronder op de link om naar de speciale kortingspagina te gaan)

JA: Ik Wil Vandaag Beginnen Met De Affiliate Marketing Revolutie En Klik NU Hier Om Naar De Speciale Kortingspagina Van Jacko Te Gaan. (KLIK HIER) 

De Inhoud Van De Affiliate Marketing Revolutie

De inhoud die je kunt verwachten van De Affiliate Marketing Revolutie is enorm breed. Je krijgt toegang tot een ware bibliotheek aan video’s. De video’s ga je vervolgens kijken en de tips die behandeld worden ga je toepassen op je eigen website. Uiteindelijk zul je na het toepassen van de tips uit de video’s geld gaan verdienen via je eigen website. We willen je wel even een waarschuwing vooraf geven. Het gaat echt niet vanzelf. Je zult jezelf even moeten inzetten

om ook het gewenste resultaat te kunnen halen. Maar door mee te doen aan De Affiliate Marketing Revolutie zorg je ervoor dat dit slechts een kwestie van tijd is. Onderstaand hebben we de hoofdinhoud even voor je op een rijtje gezet. Zo weet je exact wat je kunt verwachten als je aan De Affiliate Marketing Revolutie gaat meedoen.

 1. 54 video’s met lesmateriaal over hoe je geld verdient via het internet.
 2. Toegang tot het forum
 3. Hulp van leden op het forum. (hier hoef je niet extra voor te betalen)
 4. De mogelijkheid tot het verkrijgen van persoonlijke hulp (masterclass of v.i.p membership
 5. Toegang tot het internet succesgids blog (gratis)
 6. Regelmatig worden er vraag en antwoord webinars gegeven (ook gratis)
 7. De mogelijkheid om aan de slag te gaan met het Marketheme (tegen bijbetaling)
 8. Toegang tot de gratis Podcasts
 9. En nog veel en veel meer……

Uiteraard zullen we je verderop in dit artikel nog uitleggen welke onderwerpen er allemaal door Jacko Meijaard behandeld gaan worden. Zo kan je voor jezelf precies bepalen of deze cursus wat voor je is. Als je inmiddels voldoende informatie hebt gekregen. Klik dan hieronder om naar de speciale kortingspagina van Jacko te gaan.

BETAAL NIET TE VEEL! Jacko Heeft Een Speciale Kortingspagina Voor Je Online Gezet! Via Deze Pagina Ontvang Je De Maximale Korting (KLIK DUS NU HIER)

De onderwerpen Die Behandeld Worden In De Affiliate Marketing Revolutie

Voordat je besluit om echt aan de slag te gaan met De Affiliate Marketing Revolutie is het wel fijn om te weten welke onderwerpen er aan bod komen toch? Daarom vonden we het belangrijk om je hier toch ook even doorheen te loodsen zodat je een idee krijgt wat je kunt verwachten. Staar je trouwens niet blind op termen die je misschien nog niet kent. Deze termen zullen allemaal behandeld worden in de cursus. Je zult dus exact gaan leren hoe je een

website vanaf de grond kunt opbouwen. En het belangrijkste is uiteraard dat je gaat ontdekken hoe je er geld mee verdient. Onderstaand hebben we alle onderwerpen even voor je op een rijtje gezet. We zullen er ook een korte omschrijving bij zetten. Zo weet je ongeveer wat je kunt verwachten.

Affiliate Marketing Revolutie review

1 Introductie Van De Affiliate Marketing Revolutie

De introductie spreekt eigenlijk voor zich. In de introductie ga je ontdekken wat De Affiliate Marketing Revolutie is en stelt Jacko Meijaard zich aan je voor. Je gaat dus in de eerste video al direct ontdekken wat je kunt verwachten. Wij vinden trouwens dat De Affiliate Marketing Revolutie één van de beste cursussen is die je maar kunt krijgen als het gaat om geld verdienen via het internet. Wij zijn inmiddels al sinds 2009 actief met affiliate marketing en we

weten dus zeker waar we het over hebben. Laten we snel kijken naar de volgende module die behandeld word in De Affiliate Marketing Revolutie. We gaan het met je hebben over een stukje inspiratie. Ook niet verkeerd. Deze module is trouwens veel later toegevoegd aan de cursus.

2 Inspiratie

Zonder inspiratie kom je niet zo ver toch? Daarom heeft Jacko besloten om hier ook een module over te maken. In deze module ga je onder andere ontdekken dat het echt mogelijk is om geld te verdienen. Er word bijvoorbeeld gesproken dat je je focus moet houden op één website en niet direct met 10 websites moet starten. Zo raak je gedemotiveerd in dit is niet de bedoeling. Want als je na een poosje je eerste commissies ziet binnenkomen heb je

weer motivatie gekregen om je website nog verder uit te breiden en er dus veel meer aan te gaan doen. Dus hou die focus vast en zorg dat je je richt op één website tegelijk. Als je een hoop commissie verdient word het tijd om je te richten op de volgende website. En zo bouw je dit voor jezelf steeds verder uit. Veel succes alvast met je eerste website.

BETAAL NIET TE VEEL! Jacko Heeft Een Speciale Kortingspagina Voor Je Online Gezet! Via Deze Pagina Ontvang Je De Maximale Korting (KLIK DUS NU HIER)

3 Starten Met Affiliate Marketing

Starten met affiliate marketing is misschien in het begin een beetje eng. Het is moeilijk omdat je nog niet precies weet waar en hoe je moet beginnen. Daarom heeft Jacko ervoor gezorgd dat hier een aparte module voor beschikbaar is. In deze module ga je dus leren hoe je het beste kunt starten met affiliate marketing. Je leert de basis principes van Affiliate marketing en je gaat een eerste start maken met je website. Zodra je eerste website eenmaal online staat zul

je voor jezelf een super gevoel creëren omdat het je is gelukt om zelf je website online te zetten. Daarna gaan we uiteraard naar de volgende stap. En dit is het inrichten van je website. Welke functionaliteiten zet je wel en niet op je website. We gaan het ontdekken in de volgende module van De Affiliate Marketing Revolutie.

4 Je Website Inrichten

Yes! We zijn nu zover dat we aan de slag gaan met het inrichten van je website. Welke widgets ga je bijvoorbeeld plaatsen? Waar moet ik op letten bij het schrijven van content? We raden je trouwens echt aan om je eerst te richten op het schrijven van content. De zoekmachines hebben namelijk een hoop tijd nodig om je artikelen goed te indexeren. Het maakt in het begin helemaal niet uit hoe je website eruit ziet. Als er maar content op geplaatst is. Zorg

er hierbij ook ook voor dat de content relevant is aan het product dat je van plan bent om te promoten. Zo zorg je ervoor dat je sneller je eerste verkopen zult behalen. Ga dus aan de slag met deze tips en zorg ervoor dat je binnenkort je eerste geld naar binnen harkt. Wij wensen je alvast veel succes met je website.

Affiliate Marketing Revolutie Reviews

5 Hoog Scoren In Google

Kijk is aan. Hier komt de module waar we het hierboven al met je over gehad hebben. Hoog scoren in Google is enorm belangrijk voor je uiteindelijke resultaten. Als je met geen enkel artikel in de hoogste regionen van Google staat word het lastig om ook verkopen te behalen. Daarom is het zo belangrijk dat je je eerst gaat richten op het maken van content. Hoe je website er in het begin uit ziet is helemaal niet belangrijk. Het is veel belangrijker dat je

bezoekers op je website krijgt. En dit doe je door het maken van waardevolle content. Je gaat in deze module van De Affiliate Marketing Revolutie leren hoe je ervoor zorgt dat de bezoekers binnen stromen op je website. Wij gaan het nu met je hebben over de volgende module van De Affiliate Marketing Revolutie. De puntjes op de I

6 Puntjes op de I

De puntjes op de I is een module die je eigenlijk wel als één van de laatste modules kunt doen. Nogmaals het is veel belangrijker om gewoon aan de slag te gaan met het schrijven van content. Het is bijvoorbeeld veel minder belangrijk om de auteursinformatie goed in te vullen. Of om je footer instellingen aan te passen. Dit zijn wel een aantal onderwerpen die worden behandeld in deze module. Wij raden je echter aan om hier niet te veel mee bezig te zijn.

Uiteraard kan je dit op een later tijdstip altijd nog even doen. stel jezelf eerst als doel om bijvoorbeeld eerst je eerste honderd artikelen online te gooien. Dan heb je in ieder geval al een flinke basis voor jezelf online gezet waar je mee verder kunt. Ga dus aan de slag met deze tips en zorg ervoor dat je binnenkort je eerste geld verdient. Veel succes.

BETAAL NIET TE VEEL! Jacko Heeft Een Speciale Kortingspagina Voor Je Online Gezet! Via Deze Pagina Ontvang Je De Maximale Korting (KLIK DUS NU HIER)

7 Geld met E-mails

Geld met E-mails? Ik hoor je denken. Wat is dit? Nou we zullen het je heel simpel proberen uit te leggen. In deze module ga je ontdekken wat e-mailmarketing is en hoe je hier een hoop geld mee kunt verdienen. Door een weg gever op je website te plaatsen (Denk hierbij aan een e-book) kan je ervoor zorgen dat mensen zich inschrijven op je nieuwsbrief. Vervolgens kan je ervoor gaan zorgen dat je met de inschrijvers een band gaat opbouwen. Je gaat er dus

voor zorgen dat ze je gaan vertrouwen. Dit kan je doen door veel waardevolle informatie weg te geven. Of om mensen te helpen met hun probleem. Jij moet degene zijn die de oplossing bied. Maar dit zul je allemaal gaan leren in de module geld met e-mails.

8 Alles komt samen

Goed uiteindelijk zul je je website helemaal klaar hebben. En komt het hele plaatje samen. Je hebt je eerste website online gezet en je hebt ervoor gezorgd dat je een hoop waardevolle content hebt toegevoegd. Als laatste zorg je ervoor dat je website een mooie uitstraling gaat krijgen. Maar dit is in het begin totaal NIET belangrijk. In deze module ga je onder andere leren hoe je pop-ups kunt maken, een autoresponder instelt en nog veel en veel meer. Waarschijnlijk

weet je nog niet over welke termen we het hebben maar dit leer je uiteraard vanzelf als je aan de slag gaat met De Affiliate Marketing Revolutie. Dan gaan we nu nog even de laatste module met je bespreken, en dat is de module meten is weten. Als je niet meet waar je verkopen vandaan komen kan je de boel ook niet opschalen.

Affiliate Marketing Revolutie Recensies

9 Meten Is Weten

In dit Affiliate Marketing Revolutie ervaringen artikel bespraken we alle modules die je kunt verwachten als je mee wilt gaan doen met de cursus De Affiliate Marketing Revolutie. Als laatste is het natuurlijk belangrijk dat je alles wat je doet op internet meetbaar maakt. Hiermee bedoelen we niets minder dan dat je wilt weten waar je verkopen/conversies vandaan komen. Hoe je dit meetbaar kunt maken leer je in de laatste module van De Affiliate

Marketing Revolutie. Hoe stel je bijvoorbeeld Google Analitics in voor je website? En hoe ga je aan de slag met Google webmaster tools. Dit zijn allemaal dingen die aan bod komen in de laatste module van de cursus. We hebben nu alle modules met je doorgenomen. Het is nu tijd om te gaan kijken naar de conclusie. Is De Affiliate Marketing Revolutie zijn geld waard?

Conclusie: Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen Is De Affiliate Marketing Revolutie Zijn Geld Waard?

Absoluut! Je krijgt een ware bibliotheek aan videomateriaal waar je mee aan de slag kunt. verder word je zoals eerder besproken geholpen met je vragen via het forum. Mocht je dus ergens niet uit komen, drop dan even een berichtje op het forum van De Affiliate Marketing Revolutie en het moet zeker goed komen. Verder is er nog een mogelijkheid om deel te nemen aan de masterclass of het v.i.p membership. Dit zijn modules die je los van de cursus kunt kopen. Dit

zijn modules waar je persoonlijke aandacht krijgt. Je word dan persoonlijk geholpen met het behalen van je doelen. Meer informatie over deze extra modules krijg je onderaan dit artikel. We raden je aan om NU aan de slag te gaan met De Affiliate Marketing Revolutie zodat JIJ binnenkort ook je eerste geld verdient via het internet (KLIK HIERONDER) om te beginnen.

BETAAL NIET TE VEEL! Jacko Heeft Een Speciale Kortingspagina Voor Je Online Gezet! Via Deze Pagina Ontvang Je De Maximale Korting (KLIK DUS NU HIER)

 

Tip: Bekijk ook de onderstaande modules:

 1. Internet succesgids internet masterclass
 2. Internet succesgids V.I.P Membership

 

2 reacties op “Affiliate Marketing Revolutie Ervaringen Jacko Meijaard
 1. Linda schreef:

  Ik vind De Affiliate Marketing Revolutie geweldig en heb al aardig wat verdient!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*