Ervaringen Miljonairsmodel.nl > webshop > Eigen Webshop Beginnen? 6 Tips Om Rekening Mee Te Houden

Eigen Webshop Beginnen? 6 Tips Om Rekening Mee Te Houden

Eigen webshop beginnen? Ben je van plan om je eigen webwinkel op te zetten? Dan is het handig dat je met een aantal zaken rekening houden. Het is namelijk tegenwoordig al lang niet meer zo dat je zomaar even een webshop online zet en dat je dan de volgende dag al je eerste geld op je bankrekening ziet verschijnen. Hier gaat echt een heel proces aan vooraf. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de domeinnaam, hosting en content die je voor de webshop gaat gebruiken. Je kunt over internet marketing dus een hoop leren, bekijk hiervoor De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard eens. (klik hiervoor op onderstaande link)

JA IS GOED LAAT MIJ VIA DEZE PAGINA MAAR EENS ZIEN HOE DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE ER UIT ZIET (KLIK HIER)

affiliate marketing revolutie

Eigen Webshop Beginnen?

Ja het lijkt zo enorm eenvoudig om je eigen webshop te beginnen, je koopt een domeinnaam, hangt hier hosting aan, en je zorgt voor een cms systeem waarmee je een webwinkel kunt inrichten. Dit noemen ze ook wel webwinkelsoftware. En om al deze diensten te kunnen aanschaffen zul je toch aardig wat kosten moeten maken. je moet namelijk een domeinnaam aanschaffen, een hostingpakket kopen,

beveiliging en een SSL certificaat zijn ook geen overbodige luxe. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inkoop van de producten en de reclamekosten die je moet maken. Is het dan wel verstandig om een webshop te beginnen? Wij hebben de 6 beste tips voor je op een rijtje gezet. Doe er dus je voordeel mee en denk goed na voordat je een besluit neemt om wel of niet te beginnen aan een webshop.

eigen webshop beginnnen

Tip 1 Doe Marktonderzoek Voor Je Start Met Je Eigen Webshop

Zonder het doen van goed marktonderzoek is het niet te doen om te beginnen met het starten van je eigen webshop. Als je namelijk niet weet of je product eventueel goed in de markt ligt doe je zomaar wat. Dus maak er echt werk van, neem het doen van marktonderzoek dus serieus en informeer jezelf goed of je webshop kans heeft van slagen. Als je zomaar wat doet, en je weet eigenlijk niet waar je naar toe wilt

gaat het niet goed komen. Daarbij is het ook echt belangrijk dat je een bepaalde passie hebt bij het opzetten van je eigen webwinkel. Veel webwinkeliers beginnen hun webshop als hobby, vaak is het dan nog zo dat de webshop zo populair word dat er besloten word om er een bedrijf van te maken.

Tip 2 Kies Een Pakkende Domeinnaam Als Jij Je Eigen Webshop Gaat Beginnen

Iedereen kent het wel. Bol.com. In het begin dacht ik echt serieus wat een kut naam. (maar nu ik al een tijdje bezig ben met affiliate marketing) begrijp ik ineens waarom ze deze naam hebben gekozen. (hier vind je trouwens nog wat tips als je meer geld wilt verdienen met Bol.com) Het is een pakkende korte naam die niemand meer zomaar vergeet. Kies dus voor een pakkende korte naam. En als je op de

Nederlandse markt zit is het ook belangrijk dat je voor de .NL domeinnaam gaat. Wat je ook nog kunt doen is voor de exact match domeinnaam gaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn: schoenenkopen.nl Daarbij is het ook belangrijk dat je van te voren keywordonderzoek doet. Hoe vaak word er op een bepaald product gezocht? Je kunt het onderzoeken met de Google Keywordtool (zoek bij Google even op keywordtool)

Tip 3 Hang Een Reviewtool Aan Je Webshop. Mond Tot Mond Reclame En Reviews Werken Fantastisch!

Misschien denk je nu van: Waar heeft hij het nu weer over, maar geloof me. Mensen gaan uit van andermans reviews. Als ik bijvoorbeeld iets koop via het internet ga ik eerst bekijken wat andere te vertellen hebben over een bepaald product of dienst. Als ik vervolgens alleen positieve reviews zie ben ik bereid om sneller het product te kopen. Dit is vrij logisch, dit zien we ook op onze andere website terug. (www.webwinkelreviews.com)

Als je een beetje op het internet rond zoekt naar review tool voor webshop kom je voldoende bedrijven tegen die dit voor je kunnen verzorgen. Maak hier vanaf het begin gebruik van, dit kan je omzet namelijk flink verhogen. Als de consument geen ervaringen kan lezen zal je namelijk een stuk minder omzet draaien. Zet dit onderwerp dus hoop op je lijstje.

Eigen Webshop Beginnen Tip 4 Regel Je Zoekmachine Optimalisatie Goed

Heel belangrijk! Super belangrijk zelfs! Is het regelen van goede zoekmachine optimalisatie! Je kunt dit gedeelte van je webshop starten beter over laten aan een bedrijf die hier verstand van heeft. En mocht je voor de S.E.O best een aardig budget hebben, bespaar hier dan zeker niet op. Mensen zoeken namelijk vaak op producten via Google. Hoe fijn zou het dan wel niet zijn dat JIJ met je producten op de

eerste pagina van Google staat. Met het laten uitvoeren van goede zoekmachine optimalisatie kan je omzet namelijk enorm stijgen. Verder is het zo dat als de optimalisatie goed gebeurd is dat je er na jaren nog de vruchten van kan plukken. Zet dit puntje dus ook hoog op de agenda. Uiteraard hopen we dat je veel aan deze tips hebt!

Tip 5 Een Goed Voorraadsysteem Is Super Belangrijk

Nog een hele belangrijke tip die we je mee willen geven is het regelen van een goed voorraadsysteem. Hoe klote is het als je NEE moet verkopen aan je klanten, dit is het laatste wat je wil! Een tijd geleden heb ik gewerkt bij een kledingwebshop (waar ik de naam niet van zal noemen) Maar hier hadden ze het voorraadsysteem niet goed op orde. Met alle gevolgen van dien. Zorg er dus voor dat dit bij jullie

webshop niet gebeurd! Ga aan de slag met deze tips, ik denk dat als je een simpele zoekopdracht verricht in Google dat er nog wel honderden tips voor je klaar staan. Ga dus zeker even op onderzoek uit, en laat het niet alleen bij deze tips. Heel veel succes met het starten van je webshop.

Tip 6 Eigen Webshop Beginnen? Start Met Affiliate Marketing

Hoe zou je het vinden als andere mensen je product verkopen? Dit is toch geweldig! Je geeft hierbij wel een stukje van je omzet weg maar je krijgt er wel heel veel meer omzet voor terug. Affiliate marketing is zo opgezet dat andere webmasters je product promoten, en jij betaald een gedeelte van je omzet aan de webmasters die een succesvolle verkoop voor je behalen. Wil je hier nou meer over weten?

Bekijk dan eens De Affiliate Marketing Revolutie van jacko Meijaard. In deze cursus leer je alles over het opzetten van een succesvolle affiliate website. Klik hieronder op de rode link om naar de website van Jacko te gaan. Heel veel succes!

JA LAAT MIJ EENS ZIEN WAT IK KAN BEREIKEN MET DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE (KLIK HIER)

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.