Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Als Blogger?

Geld Verdienen Als Blogger?

Geld Verdienen Als Blogger?

Geld Verdienen Als Blogger? Ben je van plan om online geld te gaan verdienen als blogger? Top! Dan maak je een goede keuze. In dit artikel gaan we je wat tips geven over hoe je het beste kunt gaan starten met het geld verdienen als blogger. Het lijkt namelijk allemaal zo eenvoudig, je zet een blog op gooit er een paar artikelen op en het geld stroomt binnen? Zou het zo werken? NEE Vooral in het begin zul je keihard moeten knokken om je eerste geld te verdienen! Wil je trouwens op een snelle manier leren hoe je geld kunt verdienen? Bekijk DEZE video

geld verdienen als blogger

affiliate marketing revolutie

Hoe Verdien Je Geld Als Blogger?

In het kort gezegd verdien je geld als blogger door content te creëren. Zelf zie ik het meer als een spelletje. Des te meer waardevolle content jij kunt bieden, des te meer je ook zult gaan verdienen. Is het dan echt zo simpel? Ja eigenlijk wel! Alleen is het super belangrijk dat je waarde bied aan je bezoeker. Dit wil zeggen dat je een website bezoeker ook echt helpt met een oplossing. Waarschijnlijk is het zo dat jij dit artikel gevonden hebt via Google. Dit betekent dus dat Google dit artikel waardevol vind.

Stijgen In Google En Zo Geld Verdienen Met Je Blog

Doordat je je dus bezig houd met het creëren van content en dit op een consequente manier doet zul je uiteindelijk gaan stijgen in de zoekresultaten van Google. (maar door het stijgen in Google verdien ik toch geen geld?) Nee dat klopt maar dit ga ik je verder in dit artikel uitleggen. Het is van belang dat je eerst een goed onderwerp hebt gevonden en dat je over dit onderwerp consequent artikelen gaat plaatsen. Later gaan we je uitleggen hoe je hier dan geld mee kunt verdienen.

Een Goed Onderwerp Kiezen

Zoals we eerder al aangaven is het van belang dat je alleen gaat bloggen over het onderwerp van je website. Onze website gaat bijvoorbeeld over geld verdienen. Daarom bloggen wij ook over dit topic. Het heeft dus geen enkele zin om een blog te gaan beginnen en daarna over een ander onderwerp te gaan bloggen als waar je website over gaat. zorg ervoor dat je ook goed in de gaten houd wat je blog doet qua statistieken. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan.

Starten Met Affiliate Producten Te plaatsen Op Je Blog

Als je eenmaal wat resultaten hebt geboekt kan je gaan starten met het plaatsen van affiliate producten. Een goed affiliate netwerk waar wij veel mee werken is Paypro. eerder schreven we het artikel geld verdienen met Paypro lees dit artikel even door als je wilt weten wat Paypro is en hoe je er geld mee kunt verdienen. Je kunt je volledig gratis aanmelden bij dit netwerk en direct starten met geld verdienen. Zorg ervoor dat je relevante producten op je website plaatst die met het onderwerp te maken hebben van je website.

Bloggen Door Reviews Te Maken

Een goede manier om geld te verdienen met je blog is door reviews te maken over bepaalde producten van bijvoorbeeld het eerder genoemde Paypro. Je bied hierbij voor  veel bezoekers de oplossing naar de zoektocht van een bepaald product waar je bezoeker naar op zoek was. Je dient dan wel het product eerst zelf te kopen om je te kunnen verdiepen in het product. Maar als je dit eenmaal voor elkaar hebt en je schrijft uitgebreide reviews zul je op ten duur een hoop geld gaan verdienen met je blog. Verdiep je dus in Paypro.

Geld Verdienen Met Adsense

Als je echt veel bezoekers op je website hebt zijn er nog veel meer mogelijkheden om veel geld te verdienen met je blog. Je kunt je bijvoorbeeld ook aanmelden bij Google Adsense en advertentieblokken op je website weergeven. Elke keer als er dan iemand op je advertentie klikt zul je geld verdienen. Een nadeel is wel dat je ongelooflijk veel bezoekers op je website nodig hebt voordat je ook een beetje zult verdienen. Je kunt je dus beter richten op affiliate marketing en zorgen voor voldoende content op je website en dan kan je later nog verder kijken.

Geld Verdienen Door Advertentie Ruimte Te Verkopen

Als je een goed blog hebt en je wilt geld verdienen als blogger is het ook mogelijk om advertentieruimte te gaan verkopen. Je kunt bezoekers dan laten adverteren op je website en hier een vaste vergoeding voor vragen. Echter is het ook hier weer van belang dat je een hoop bezoekers hebt anders is het voor een adverteerder niet interessant genoeg om op je website te gaan adverteren. Een goede website waar je eens naar kunt kijken is adverteer direct zij regelen alles voor je op dit gebied.

Geld Verdienen Met Gesponsorde Artikelen

Als je echt een groot blog hebt zullen er op ten duur bedrijven naar je toe komen die een gesponsord artikel willen. Dit kan zijn dat je dan over het product wat zij aanbieden een artikel moet schrijven. Voor dit onderdeel van geld verdienen moet je ook weer heel veel bezoekers op je website hebben en red je het dus niet met een paar duizend views op je website. Vaak kan je een vast bedrag afspreken voor het plaatsen van het artikel. en dit kan ook per verkocht product geld opleveren. Dus ga aan de slag met deze tips.

Geld Verdienen Met Je Webshop

Nu zul je denken maar we hebben het toch helemaal niet over een webshop, nee dat klopt maar als je van plan bent om een webshop te starten kan je er altijd een blog achter hangen voor het creëren van content. Door het creëren van artikelen zal je omzet van je webshop uiteindelijk ook omhoog gaan omdat je de bezoeker natuurlijk door gaat sturen naar je webshop. En deze bezoeker koopt als het goed is weer een product in de webshop waardoor je meer omzet zult binnen harken. Veel succes met deze tips!

geld verdienen met je webshop

 

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  
0 reacties op “Geld Verdienen Als Blogger?
1 Pings/Trackbacks voor "Geld Verdienen Als Blogger?"
  1. […] te noemen als het gaat om online geld verdienen, je kunt bijvoorbeeld ook aan de slag gaan met het geld verdienen met een blog. Een voordeel van het geld verdienen met een blog is dat als je het blog en de inkomsten eenmaal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.