Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Als Schrijver. De Methode Voor Een Goed Inkomen

Geld Verdienen Als Schrijver. De Methode Voor Een Goed Inkomen

Geld verdienen als schrijver op een website kan je een super mooi inkomen opleveren, in dit artikel gaan we je uitleggen hoe je als schrijver een top inkomen kunt verdienen. We willen je wel alvast waarschuwen, het is geel snel geld formule waarbij je even snel je zakken kunt vullen. Je moet er dus echt keihard voor werken. Maar dat is ook niet erg toch? Je werk zal rijkelijk beloond worden. Wil je eerst zien dat het werkt? => Bekijk Deze Video Nu

affiliate marketing revolutie

Geld Verdienen Als Schrijver

Geld verdienen als schrijver is dus niet eenvoudig, je verdient niet op korte termijn al geld. Om je niet met een dooie mus blij te maken dachten we dat het handig zou zijn als we dit alvast aan je verteld hadden. Maar je kan dus absoluut wel veel geld verdienen met schrijven als je er helemaal voor gaat. We gaan je daarom ook verklappen welke stappen je het beste kunt nemen om geld te verdienen als schrijver. We sommen de hoofdpunten voor je op

en laten je zien hoe je als schrijver geld kunt gaan verdienen. we leggen niet alles tot in detail uit, maar na het lezen van dit artikel weet je wel waar je moet wezen om te starten. Het eerste wat je natuurlijk moet bedenken is een idee, zonder idee kom je namelijk geen steek verder. We gaan beginnen met waar je allemaal op moet letten.

Geld Verdienen Als Schrijver

1 Geld Verdienen Als Schrijver Begint Met Een Goed Idee

Zonder een goed idee kom je nergens, het is dus belangrijk dat je eerst gaat bedenken waar je het over wilt gaan hebben. Wat vind je leuk? Ligt je passie bij bijvoorbeeld dieren? Start dan een blog over dieren. Over dieren is zo ontzettend veel te schrijven. Dan kan je in ieder geval een paar jaar vooruit. Uiteraard kan je ook voor een ander onderwerp kiezen, hier ben je vrij in. Maar het is dus van belang dat je hier goed over na denkt voor je start.

uiteindelijk zul je hier ook de producten/ affiliate producten op moeten afstemmen, daarom is het belangrijk dat je goed weet waar je het op je blog over wilt hebben. Dit blog gaat uiteraard over geld verdienen, je zult ook al gezien hebben dat het op dit blog alleen maar over geld verdienen gaat en niets anders. We gaan snel naar de volgende stap.

2 Registreer De Juiste Domeinnaam

We gaan er vanuit dat je inmiddels een idee hebt waar je het als schrijver over wilt hebben, cool! Dan is het nu tijd om de juiste domeinnaam te gaan registreren. We raden je aan om altijd voor de .NL domeinnaam te kiezen. Dit zijn in Nederland de sterkste domeinnamen. Als je straks regelmatig artikelen schrijft op je blog zul je zien dat je met een .NL domeinnaam ook veel sneller gevonden word op Google. Staar je trouwens niet te blind op de domeinnaam, de

content die er straks op je website komt te staan is belangrijker dan de naam die je registreert. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen naam te registreren en met je naam een merk op te bouwen. Je ziet het, je kunt het zo gek niet bedenken of het is allemaal mogelijk. Ga dus snel aan de slag met het registreren van je nieuwe domeinnaam.

3 Kies Voor Het Juiste Hostingpakket

Goed we zijn alweer beland bij het volgende, het kiezen van een hostingpakket. Het is van groot belang dat je website snel is. Daarom is het belangrijk om de webhosting pakketten goed te vergelijken. Je doet jezelf er goed aan door goed te onderzoeken wat andere gebruikers van een webhosting pakket zeggen. Het is ook verstandig om niet voor het aller goedkoopste pakket te kiezen, je kunt veel beter kiezen voor kwaliteit. De snelheid van je website is

belangrijker dan de prijs. Het is zelfs zo dat als je geen snelle website hebt dit kan leiden tot lagere posities in de zoekmachines. Onderaan dit artikel zullen we een linkje zetten naar de hosting die wij al jaren gebruiken voor onze websites. Het is aan te raden hier even naar te kijken. Ga je mee naar de volgende stap in het proces om geld te verdienen met schrijven.

4 Kies Voor Een Mobiel Vriendelijke Website

Nog een heel belangrijk puntje is dat je website mobiel vriendelijk moet zijn, je kunt Google tegenwoordig niet meer negeren en denken dat je het met een niet mobiel vriendelijke website wel even gaat redden. Je moet er dus voor zorgen dat je aan de laatste eisen van dit moment voldoet. Als je website niet mobiel vriendelijk is zul je lagere posities bereiken en dus minder geld verdienen met het schrijven van artikelen. Zorg er dus voor dat je alles netjes

voor elkaar hebt. Als je met WordPress aan de slag gaat zul je zien dat de meeste WordPress themes al mobiel vriendelijk zijn. Je hoeft hier dus verder niet veel aan te doen. Dus onthoud, je website moet snel zijn en je website moet mobiel vriendelijk zijn om aan de laatste eisen van Google te voldoen. Je zult dan ook meer geld verdienen.

verdien als schrijver

5 Kies Het Juiste Affiliate Netwerk (Paypro)

Nu is het nog belangrijk dat je het juiste affiliate netwerk kiest. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met Paypro. Paypro is een affiliate netwerk wat snel uitbetaald, dat is niet het enige voordeel, de commissies die je via Paypro kunt verdienen zijn ook lekker hoog. Zo zorg je ervoor dat je al snel een goed extra inkomen gaat opbouwen. Natuurlijk zijn er ook een hoop andere affiliate netwerken waar jij je kunt aanmelden. Bijvoorbeeld Daisycon of

Tradetracker. Maar we houden het in ons voorbeeld even bij Paypro, omdat het Paypro het makkelijkste is om mee te werken. Heb je nog geen account bij Paypro? Zorg er dan voor dat je die even aanmaakt. Je kunt dit doen via www.paypro.nl  Later in dit artikel zullen we je een voorbeeld geven over hoe je dan geld kunt verdienen.

6 Schrijf Uitgebreide Content

helaas is het tegenwoordig niet meer zo dat je zomaar even geld verdient via het internet, je moet dus best uitgebreid zijn om er tussenuit te springen met je artikel. Als je bijvoorbeeld over een Paypro product gaat schrijven raden we je aan om dit zo uitgebreid mogelijk te doen. Je kunt bijvoorbeeld een review schrijven over een bepaald product. Zorg er dan voor dat je aan de volgende voorwaarden voldoet. Anders verdien je gewoon geen geld.

 1. Schrijf reviews van minimaal 2500 woorden.
 2. Voeg plaatjes en een video toe
 3. Plaats vooral waardevolle content

Uiteindelijk zul je zien dat je artikelen zullen winnen en hoog scoren in Google. En met hoog scorende artikelen verdien je het meeste geld. Mocht je 2500 woorden per artikel te veel vinden, verdeel het werk dan over meerdere dagen. Zo blijft het leuk om voor je website te schrijven. Onderstaand hebben we een stappenplan voor je online gezet.

7 Video Met Stappenplan Om Geld Te Verdienen Met Schrijven

We vonden het toch wel handig om ook even een video voor je op te nemen, we leggen in het kort uit welke stappen je moet ondernemen om geld te verdienen als schrijver. Bekijk de video hieronder voor meer informatie.

Natuurlijk is dit een beknopte handleiding van hoe je geld kunt verdienen met het schrijven van artikelen, mocht je hier nog vragen over hebben, verzoeken we je om even contact met ons op te nemen.

8 Conclusie Geld Verdienen Als Schrijver

Je ziet dus dat als je een beetje je best doet je aardig wat geld kunt verdienen als schrijver, het gaat niet snel, maar als je je aan het bovenstaande stappenplan houd zul je zien dat er een aardig inkomen mogelijk is. Hou vol en geef vooral nooit op. Ik neem je nogmaals mee in de te nemen stappen, zodat je exact weet wat je nu moet gaan doen om van start te gaan en geld te verdienen via het internet. We wensen je alvast heel veel succes!

 1. Bedenk een goed idee
 2. Registreer een domeinnaam bij mijndomein
 3. Koop een hostingpakket bij hostgator
 4. Registreer je bij Paypro
 5. Schrijf waardevolle content en je verdient geld.

Uiteraard is dit een beknopte omschrijving van hoe het werkt, mocht je nou denken van: Ik snap er nog niks van. Bekijk dan de video over de affiliate marketing revolutie eens. Dit is een cursus van Jacko Meijaard. Door deel te nemen aan de cursus ga je leren hoe je geld kunt verdienen via het internet. Klik hieronder op de link om de video te bekijken.

Ja Ik Wil De Video Bekijken

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

 1. Zonder Technische Kennis
 2. Zonder Te Investeren
 3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
 4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.