Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Met Bol.com 3 Tips Voor Meer Inkomen

Geld Verdienen Met Bol.com 3 Tips Voor Meer Inkomen

Geld verdienen met Bol.com? heb je er al wel eens over nagedacht om met het partnerprogramma van Bol.com aan de slag te gaan? Als je antwoord JA is zou ik maar even blijven lezen. Ook als je nog helemaal niets weet van het partnerprogramma zou ik even blijven door lezen. We gaan je in dit artikel namelijk verklappen hoe je op een eenvoudige manier een extra inkomen kunt opbouwen door de producten van Bol.com te promoten. Een nadeel van het partnerprogramma is wel dat als je niet veel bezoekers hebt op je website je ook niet snel veel zal verdienen, Wil je wel veel geld verdienen op het internet? => Bekijk Video

Geld Verdienen Met Bol.com

Geld verdienen met Bol.com is echt niet zo heel moeilijk hoor, uiteraard is het net als bij alles zo dat je moet weten waar je mee bezig bent. In dit artikel gaan we je daarom ook op weg helpen. We gaan je wat tips geven die je kunt toepassen bij het promoten van Bol.com producten. Want dat is wat je graag wilt doen toch? Mocht je nog vragen hebben over hoe je Bol.com het beste kunt promoten, neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag een stukje op weg.

affiliate marketing revolutie

Het assortiment van Bol.com is zo breed dat er echt wel een product tussen moet zitten wat je succesvol kunt promoten. Bol.com verkoopt duizenden producten, er is zeker een product wat relevant is aan je website. Onderstaand gaan we je straks wat tips geven die je kunt toepassen bij het promoten van Bol.com. Veel succes alvast.

Geld Verdienen Met Bol.com

Wat Is Het Bol.com Partnerprogramma?

iedereen heeft wel eens van Bol.com gehoord. Als dit niet zo is dan leef je waarschijnlijk niet in Nederland of in België. Het Bol.com partnerprogramma is opgesteld voor webmasters met een website. Webmasters kunnen vervolgens producten van Bol.com op hun website weergeven en daar een vergoeding voor ontvangen. Bij elke succesvolle verkoop ontvangt de website eigenaar dus een klein beetje van de omzet. Geniaal toch? Het is wel zo dat

je echt veel website bezoekers moet hebben om met het partnerprogramma een beetje geld te verdienen hoor. Er zijn affiliate netwerken die je beter betalen. Maar als je bezoekers van je website weer super relevant zijn aan de producten van Bol.com is het zeker aan te raden om eens een start te maken met het promoten van de producten.

Wat Kan Je Verdienen Met Het Partnerprogramma Van Bol.com?

Dit hangt zeer sterk af van welke bezoekers je doorstuurt naar Bol.com. Als jij een website hebt die bezoekers ontvangt die relevant zijn aan de producten van Bol.com zul je meer verdienen dan dat je alleen meer koud verkeer naar Bol.com stuurt. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoeveel verkeer je stuurt, de relevantie van welk verkeer je stuurt is veel belangrijker. Dit verkeer zal uiteindelijk ook bij je gaan kopen, zomaar lukraak verkeer naar Bol.com

sturen heeft dus niet zoveel zin. Wat kan je nou doen om ervoor te zorgen dat je het meest relevante verkeer stuurt naar Bol.com? Onderstaand geven we je wat tips die je toe kunt passen bij het promoten van de producten van Bol.com. Met deze tips weten wij zeker dat het je gaat lukken om geld te verdienen met het partnerprogramma.

1 Start Een Blog En Review Bol.com

het eerste wat je zou kunnen doen is het starten van een blog, dit is zo simpel als tot 3 tellen. Het hele internet staat vol met voorbeelden over hoe je een WordPress blog moet opzetten. Als je dit vervolgens gedaan hebt kan je gaan starten met bijvoorbeeld een review. Als je een review schrijft over een bedrijf ga je onder andere vertellen wat Bol.com te bieden heeft aan producten. Maar dit is natuurlijk niet alles, je gaat aangeven hoe lang de levertijd is,

hoe lang het duurt voordat je antwoord krijgt via de klantenservice enzovoort enzovoort. Je gaat letterlijk alles bespreken waardoor je een consument uiteindelijk over haalt om bij je te kopen. Onder de review zet je een affiliate link naar de website van Bol.com. Iedereen die vervolgens iets koopt via je website. Daar krijg jij een vergoeding over.

2 Promoot Bol.com Op Facebook En Verdien Geld

De volgende manier om Bol.com te promoten kan je ook een leuk zakcentje opleveren. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is het aanmaken van een groep op Facebook. Deze groep noem je bijvoorbeeld Bol.com aanbiedingen en acties. Je voegt vervolgens een aantal van je vrienden toe aan deze groep. (iedereen kent Bol.com toch wel) dus ze zullen je waarschijnlijk niet weigeren. En doordat je al een hoop leden in je groep hebt is het uiteindelijk makkelijker om

nieuwe leden in je groep te krijgen. Facebook toont je groep namelijk aan vrienden van vrienden. (als dit uiteraard relevant voor ze is) Maar ook mensen die regelmatig bij Bol.com kopen zullen zich melden in je groep omdat iedereen wel van een aanbieding houd toch? Ga eens met deze tips aan de slag en je zult zien dat het werkt.

verdien met bol.com

3 Promoot Bol.com Artikelen Op Pinterest En Verdien Veel Geld

Geld verdienen met Pinterest is heel eenvoudig, je zult misschien denken: Waarom kies je Instagram niet? Instagram is toch veel populairder? Ja dat laatste klopt inderdaad, maar bij Instagram kan je geen link naar een pagina bij je afbeelding plaatsen en bij Pinterest kan dit wel. Je kunt daarom ook een aantal borden binnen Pinterest maken met aanbiedingen van Bol.com. Elk artikel verwijs je vervolgens weer via je affiliate link naar Bol.com Simpel toch?

Het makkelijkste van het  op deze manier promoten van Bol.com producten is dat je een Pinterest profiel echt binnen no-time hebt gemaakt. Het lastigste is daarentegen weer dat je niet zomaar duizenden volgers hebt die ook daadwerkelijk doorklikken naar Bol.com. Maar het is het overwegen waard om er eens naar te kijken toch? Ga snel aan de slag met het Bol.com partnerprogramma en zorg ervoor dat je vandaag nog je eerste geld verdient.

Conclusie Geld Verdienen Met Bol.com + Super Verdien Tip

Je ziet dat er zat mogelijkheden zijn om met Bol.com geld te verdienen, we hebben nu slechts een paar methoden uit onze hoed geschud om aan je te laten zien. Maar als je een beetje creatief bent in het promoten van producten zul je zien dat het wel gaat lukken hoor. Wees dus creatief en geef nooit op. Zorg ervoor dat je snel je eerste geld op je bankrekening ontvangt. (Als je trouwens wat verdient hebt ontvangen we graag een persoonlijk mailtje van je)

dan weten we namelijk zeker dat de tips die wij je vertellen op dit blog ook echt zin hebben. Weet je nou nog niet precies hoe je een website moet bouwen? en wil je leren hoe je dit moet doen? bekijk dan eens onze video over de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. Klik hiervoor op de onderstaande link. (We hebben er ook een betaalbewijs voor je bijgedaan) Succes!

Ja Ik Wil Veel Geld Verdienen

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.