Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Met Een Webshop? De Beste Tips

Geld Verdienen Met Een Webshop? De Beste Tips

Geld verdienen met een webshop? Ben je van plan om met een webshop geld te gaan verdienen? Dan denk je waarschijnlijk dat het super eenvoudig is om dit te doen? Voordat je start raden we je aan om dit artikel GOED door te lezen. Er komt namelijk meer kijken bij geld verdienen met een webshop dan JIJ denkt. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent en dat je weet welke stappen je moet ondernemen. Wil je liever geld verdienen zonder dat je met producten hoeft te leuren? Bekijk dan eens onze => Video en verdien veel geld

affiliate marketing revolutie

Geld Verdienen Met Een Webshop

Geld verdienen met een webshop is dus helemaal zo eenvoudig nog niet, we zien dat veel ondernemers vaak de fout maken door te denken dat ze even snel een webshop kunnen opzetten en dat daarna het geld binnen stroomt. Als het echt zo eenvoudig zou zijn zou iedereen wel een webshop hebben toch? We gaan je in dit artikel verder wegwijs maken in de dingen die je voor elkaar moet hebben als je succesvol een webshop wilt starten. Ga er dus even goed voor zitten voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met het starten van je webshop.

Geld Verdienen Met Een Webshop

Welke Doelgroep Komt Er In Je Webshop?

Het is als eerste van belang dat je weet welke doelgroep er in je webshop komt, zonder een doelgroep kan je namelijk ook niet bekijken welke domeinnaam je gaat koppelen aan je webshop. Om je een voorbeeldje te geven, als je bijvoorbeeld luiers gaat verkopen weet je dat je doelgroep moeders zijn. Vervolgens kan je hier weer actie op ondernemen door een domeinnaam te registreren die met moeders te maken heeft. Hou hier dus rekening mee voordat je aan de slag gaat met het verder inrichten van je webshop.

Zoekwoorden Onderzoek Doen Voor Je Webshop.

Vervolgens is het ook wel belangrijk dat je even zoekwoorden onderzoek gaat doen, (keyword onderzoek) je kunt dit doen door naar de zoekwoordenplanner van Google te gaan en daar de zoekwoorden in te voeren waar je op gevonden wenst te worden. (Het is natuurlijk van belang dat je de zoekwoorden die te maken hebben met je doelgroep hier invoert) We doen dit om te bekijken of er zoekwoorden zijn waar veel op gezocht word. We kunnen dan eventueel een zoekwoord gebruiken als domeinnaam. (dit zal je veel bezoekers gaan opleveren) al moet je zelf tegenwoordig ook wel een hoop waardevolle content plaatsen.

Domeinnaam Regelen Voor Je Webshop.

De volgende stap voor een succesvolle webshop is die van het regelen van een goede domeinnaam. (Wat is een goede domeinnaam zul je je misschien afvragen?) Eigenlijk kan je tegenwoordig met elke domeinnaam wel ranken. Het gaat er meer om welke relevante (waardevolle) content je je bezoeker geeft. Vroeger was het namelijk zo dat als je bijvoorbeeld fietsten verkocht, en je registreerde de domeinnaam (fietsen.nl) dat je op het woord fietsen vrijwel direct hoog in de zoekresultaten van Google stond. Dit is vandaag de dag niet meer zo, Google verwacht dat je waarde bied aan je bezoekers.

Het Regelen Van Hosting Voor Je Webshop

Na het regelen van een mooie domeinnaam is het natuurlijk ook nog belangrijk dat je goede hosting aanschaft, Je kunt misschien wel denken dat je op de hosting kunt besparen, maar dat is helaas niet zo. Het is van groot belang dat je website snel is. Dit is één van de belangrijkste vereiste om ook hoog in Google te eindigen. Content en een snelle webshop zijn dus van levensbelang

Je kunt dus veel beter wat meer geld investeren in de hosting zodat je het goed voor elkaar hebt, dan dat je een prul hosting pakket koopt waar je uiteindelijk dus niets aan hebt omdat bijvoorbeeld je webshop te traag laad of je posities in Google niet hoog genoeg naar je zin zijn. Bekijk dus goed welk hostingpakket je het beste kunt nemen.

De Gebruiksvriendelijkheid Van Je Webshop

Waar je ook heel goed op moet letten is of je webshop makkelijk in gebruik is voor je bezoeker. Je moet je het zo voorstellen dat je een bezoeker/koper kwijt bent als hij/zij niet gelijk vind waar hij of zij naar op zoek is. Je moet er dus voor zorgen dat je de webshop zo makkelijk mogelijk in gebruik maakt dat zelfs een baby er mee overweg kan. (Bij wijze van spreken dan he)

En het is ook echt van belang dat je jezelf realiseert dat het echt belangrijk is om hier goed rekening mee te houden, het is namelijk bijna het belangrijkste aspect van je webshop. Praat hier dus over met je webshop bouwer en laat het niet links liggen. Je zult namelijk een hoop inkomsten mis lopen als je er niet mee bezig bent.

verdien met je webshop

Het Mobiel Vriendelijk Maken Van Je Webshop

Nog een hele belangrijke tip is om er voor te zorgen dat je webshop ook mobiel vriendelijk is. Helemaal anno 2017 kun je niet meer met een webshop aankomen die niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Zorg er dus voor dat voordat je start met het bouwen van je webshop je dit onderwerp besproken hebt met het bedrijf dat je webshop gaat bouwen en denk ook over dit onderwerp niet te licht.

Het is namelijk zo dat Google bedrijven met een niet geoptimaliseerde webshop zal straffen, dit doen ze door je webshop lager in de resultaten te zetten. Dit gaat je uiteraard inkomsten kosten en dit wil je niet. Zorg er dus voor dat je webshop voor elke mobiel bruikbaar is.

Een SSL Certificaat Voor Je Webshop

Tegenwoordig is het ook belangrijk om hoog te scoren in Google om een SSL Certificaat te hebben. Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van jouw website) en een internet browser. Het is dus een veilige verbinding. Als je dit regelt zorg je er dus voor dat je uiteindelijk hoger in de Google resultaten zult eindigen. Vraag eventueel je webshop bouwer hoe je dit certificaat kunt regelen.

Uiteraard is het belangrijk dat je deze dingen allemaal bespreekt voordat je je webshop laat bouwen door iemand. Je ziet dat je niet zomaar even een webshop de lucht in knalt en daar geld mee zult verdienen. Er komt nog veel en veel meer kijken bij het hebben van een goede webshop. Maak er dus werk van.

Geld Verdienen Met Een Webshop Door De Categorieën Goed In Te Delen.

Geld verdienen met een webshop doe je niet alleen door de bovenstaande zaken goed voor elkaar te hebben, het indelen van de categorieën is hierbij ook van belang. Deel deze op een logische manier in, en vul de categorie pagina ook met voldoende content. Daarnaast is het nog belangrijk dat je de categorie pagina’s ook optimaliseert voor Google Zodat je uiteindelijk ook op deze pagina’s gevonden word.

Misschien is het wel handig om ook een S.E.O professional in dienst te nemen die dit soort zaken allemaal voor je uit handen neemt. Je kunt natuurlijk niet overal verstand van hebben. En het is toch ook wel belangrijk dat het gebeurd. Maak er dus vandaag nog werk van en ga ermee aan de slag.

Zoekmachine Optimalisatie Voor Je Webshop

Om te zorgen dat je artikelen ook goed gevonden worden is het belangrijk dat je ook zorgt dat niet alleen de pagina’s op je webshop geoptimaliseerd zijn voor Google, nee je moet er ook voor zorgen dat je de artikelen van je webshop stuk voor stuk optimaliseert. Misschien denk je wel van, maar daar ga ik niet aan beginnen. Wij raden je aan om dit wel te doen, je zult er later zoveel profijt van hebben en een hoop nieuwe kopers in je webwinkel hebben.

Zorg er dus voor dat al je producten (eigenlijk alles geoptimaliseerd is voor Google, uiteindelijk zal je er een hoop kopers voor terug zien. We raden je ook aan om hier een professioneel bedrijf voor in te zetten. Het kost wat, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen. Ga er dus mee aan de slag.

Het Laten Maken Van Mooie Foto’s Voor Je Webshop

Nog een belangrijk dingetje is toch wel de kwaliteit van de foto’s van de artikelen in je webshop, je kunt uiteraard een mobieltje pakken en zo amateuristische foto’s bij je producten zetten. (al zijn er tegenwoordig mobiele telefoons waar je een aardige foto mee kunt maken hoor) Maar toch raden we je aan om het professioneel aan te pakken en het eventueel uit te besteden aan een bedrijf. (Ook hier geld het kost wat, maar dan heb je ook wat)

Verder is het zo dat als een koper een product bij je wil kopen dat het met slechte kwaliteit foto’s zo kan zijn dat een koper uiteindelijk afhaakt. Zorg er dus voor dat je alles goed voor elkaar hebt en pak het goed aan. Ook met het maken van foto’s voor je webshop.

geld met je webshop

Affiliate Marketing Voor Je Webshop

Ook zeer belangrijk is het starten met affiliate marketing voor je webshop, veel ondernemers met een webshop zien de kracht van affiliate marketing niet en beginnen er dus ook niet aan. Terwijl het starten met affiliate marketing een enorme boost kan geven aan het aantal verkopen in je webshop. Wil je nou meer informatie over affiliate marketing? Bekijk dan deze video eens.

Hoe zou je het vinden als andere website eigenaren je webshop promoten? En dat je door deze webmasters meer omzet gaat draaien? Dat is nou precies hoe het werkt met affiliate marketing. Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een klein percentage van je omzet weggeven als vergoeding. Laat je dus snel verdiepen in affiliate marketing. Of bekijk de video op onze homepage.

Het Starten Van Een Blog Naast Je Webshop

Het laatste wat we je vandaag als tip gaan geven is het starten van een blog naast je webshop, dit kan heel belangrijk zijn voor het creëren van content. En omdat je veel content creëert zul je op ten duur veel bezoekers uit Google kunnen doorsluizen die uiteindelijk gaan kopen in  je webshop. Het kost even tijd maar uiteindelijk zul je hier zeker de vruchten van plukken. Ga hier dus vandaag nog mee aan de slag. Heel veel succes met je webshop.

Meer Weten Over Affiliate Marketing? Klik Hier   

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  
0 reacties op “Geld Verdienen Met Een Webshop? De Beste Tips
3 Pings/Trackbacks voor "Geld Verdienen Met Een Webshop? De Beste Tips"
  1. […] volgende mogelijkheid die zeker interressant kan zijn is het geld verdienen met een webshop. Natuurlijk zou het handig zijn als je al een hobby hebt of bezig bent met het maken van eigen […]

  2. […] een methode die heel goed werkt, is het geld verdienen met een webshop. Heb je een goed product of idee? Dan is het mogelijk om je webshop te starten. Uiteraard moet je […]

  3. […] nodig, maar als je een goed idee hebt, en een goed product is het zeker niet onmogelijk. Snel geld verdienen met het beheren van een webshop is echt mogelijk. Je hoeft maar net een goed product te ontdekken wat in Nederland een gat in de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.