Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails De Echte Waarheid Achter De Spaarprogramma’s

Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails De Echte Waarheid Achter De Spaarprogramma’s

Geld verdienen met het lezen van e-mails, heb je er ook al eens van gehoord? Dat je geld kunt verdienen met het lezen van e-mails? In dit artikeltje gaan we je uitleggen of het echt de moeite waard is om aan te beginnen. Je hebt uiteraard al een hoop verhalen gelezen over het geld verdienen met het lezen van een simpel e-mailtje, maar hoe werkt het nu echt? Wij leggen je het graag uit. Mocht je nou op zoek zijn naar een manier om veel geld te verdienen? => Bekijk dan NU Deze Video!

Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails

Geld verdienen met het lezen van e-mails word vaak (op andere websites) uitgelegd als een manier om snel geld te verdienen. Dit is uiteraard een fabeltje. Je gaat er absoluut niet rijk van worden. Wat je er wel aan over kunt houden is een leuk extra inkomen. Denk hierbij aan een keer extra uit eten, of een dagje naar de Efteling of zo. Maar duizenden euro’s ga je er echt niet aan over houden.

affiliate marketing revolutie

Als je aan de slag gaat met werven van leden kan je er nog een leuk centje aan over houden, anders word het echt centenwerk. (later gaan we je wat meer vertellen over het werven van leden voor de verschillende programma’s) Maar als je letterlijk alleen op e-mails klikt verdien je tussen de 1 en 3 cent per mailtje wat je leest (dit schiet dus niet echt op)

Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails

Wat Is Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails?

Voordat we beginnen is het wel handig dat je weet wat het is om geld te ontvangen voor het lezen van e-mails, eigenlijk is het in het kort gewoon het lezen van reclamemails van bedrijven. Je ontvangt dus elke dag een aantal e-mails van een G.P.T website met reclame van grote bedrijven. Dit kan bijvoorbeeld een e-mailtje van BOL.COM zijn of een ander groot Nederlands bedrijf. Als je het e-mailtje vervolgens opent heb je een aantal centen verdient.

Het verdiende bedrag word vervolgens bijgeschreven op je account bij het G.PT systeem en zij zullen ook zorgen voor de uitbetaling. Veel van dit soort bedrijven geven je nog een extra vergoeding als je in gaat op de aanbieding die er in het e-mailtje staat. Verderop in dit artikel zullen we je uitleggen hoe een G.P.T bedrijf hier aan verdient.

Wat Is Een G.P.T (Get Paid To Read E-mails) Website?

Een Get Paid To Read Email website ook wel afgekort als G.P.T website is een website waar jij je aanmeld als lid om geld te verdienen met het lezen van e-mails Een mooi voorbeeldje van een website is bijvoorbeeld Euroclix. Eerder dit jaar hebben we een mooie review over Euroclix geschreven, misschien is het handig om die even door te lezen. De G.P.T website zorgt er dus voor dat jij de e-mails en aanbiedingen ontvangt waar je aan kunt verdienen.

De G.P.T website zorgt ook voor je uitbetalingen, je hoeft je dus niet bij elk bedrijf waar je een mailtje van ontvangt aan te melden. Dit zou trouwens ook wel een beetje apart zijn toch? Je hebt dus alles onder één dak en je hoeft nergens naar om te kijken. (Ja uiteraard moet je de e-mails lezen) voor niets gaat de zon op.

Is Het Geld Verdienen Met Het Lezen Van E-mails Gratis En Betrouwbaar?

Ja dat is uiteraard ook een vraag die je jezelf moet afvragen voordat je aan de slag gaat met het lezen van e-mails voor geld. De meeste bedrijven waar je je in Nederland aanmeld zijn gratis. Eigenlijk kunnen we wel zeggen allemaal. Ik ben persoonlijk nog geen bedrijf tegen gekomen waar je eerst een inleg moest betalen. Je loopt dus geen enkel risico, en misschien vind je het wel leuk om het eens te proberen om wat geld te verdienen via het internet.

Over de betrouwbaarheid kunnen we eigenlijk ook kort zijn, de meeste bedrijven die een G.P.T website beheren zijn betrouwbaar. Maar let wel goed op dat je het bedrijf waar je jezelf aanmeld eerst even door de zoekmachine gooit. Je kunt dan al vrij snel zien of het bedrijf betrouwbaar is. Controleer dus altijd alles en ga er niet zomaar vanuit dat je ook betaald word.

verdien met e-mails

Hoe Verdient Een Get Paid To Read Email Website Dan Zijn Geld?

De website die je betaald moet toch ook op de één of andere manier aan zijn geld komen. En uiteraard verdienen zij een veel hoger bedrag dan jij. Dit is uiteraard niet fijn om te horen, maar je weet wel het echte verhaal achter de geld verdienen met e-mails websites. Zij kunnen immers ook niet van de lucht leven. Onderstaand leggen we in het kort uit hoe zij hun geld verdienen.

 1. Een G.P.T website stapt naar een affiliate netwerk (weet je niet wat affiliate marketing is? Klik hier)
 2. De G.P.T website bouwt een ledenbestand op met consumenten zoals jij en ik.
 3. De Get Paid To website verstuurd je een aanbieding (affiliate product) via de mail.
 4. De G.P.T betaald je voor het openen van de mail. (meestal 1/5 cent)
 5. Mocht er iemand op de aanbieding in gaan ontvangen zij een veel hogere commissie waaraan ze hun geld verdienen. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per sale. (Dit hangt van het product af)
 6. Vaak kunnen ze het zich nog veroorloven om jou een gedeelte van hun geld te geven om op de aanbieding in te gaan. (moet je zien hoeveel ze verdienen)
Word Ik Rijk Van Het Lezen Van E-mails Voor Geld?

Je weet nu een klein beetje hoe het werkt, en hoe deze bedrijven dus veel meer geld naar binnen harken dan je gedacht had toch? Jij als consument word er inderdaad niet rijk van. Want als je het verkeerd aanpakt ben je letterlijk voor een paar tientjes per jaar aan het werk. Ik ken uiteraard ook huisvrouwen die er bijna hun beroep van hebben gemaakt en zich bij tientallen bedrijven hebben aangemeld. Zo hou je er misschien nog wat aan over.

Maar over het algemeen verdien je dus vrijwel NIETS bij dit soort bedrijven, of je moet af en toe eens in gaan op een aanbieding. dan ontvang je soms nog een aardig bedrag terug omdat je in bent gegaan op de aanbieding. Maar normaal gesproken zul je er niet zoveel aan verdienen en ben je zo uit gekeken op deze manier van geld verdienen.

Waar Moet Ik Me Aanmelden Om Geld Te Verdienen Met E-mails?

Als je toch eens wilt proberen of het wat voor je is raden we je aan om de review van Euroclix eens door te nemen. Euroclix is de eerste en grootste website van Nederland als het gaat om geld verdienen met het lezen van e-mails. Je kunt er trouwens veel en veel meer dan alleen maar geld verdienen met het lezen van e-mails. Neem dus zeker eens een kijkje bij onze review over Euroclix. Onderstaand hebben we nog even opgesomd wat je kan met Euroclix.

 1. Geld verdienen door het doen van marktonderzoek
 2. Geld verdienen met online shoppen
 3. Verdien door het aanbrengen van leden.
 4. Geld verdienen met e-mails lezen.
 5. Diensten vergelijken, overstappen en verdienen.
Heb Je Tips Om Meer Geld Te Verdienen Met Het Lezen Van E-mails?

Zeker hebben we nog een hele goede tip voor je. Als je toch van plan bent om te beginnen met geld verdienen met het lezen van e-mails raden we je aan om je zo veel mogelijk bezig te houden met het werven van nieuwe leden. Deze nieuwe leden leveren je namelijk veel meer op dan een paar centen. De meeste bedrijven betalen tussen de €2 en €3 per lid wat zich via jou aanmeld op de website. Dit gaat al een stuk sneller vind je ook niet?

Je kunt deze nieuwe leden bijvoorbeeld werven via Facebook. Als ik jou was zou ik er wel een uitbetalingsbewijs bij zetten (hier kan je een simpel screenshot van maken en erbij zetten) Dit vergroot namelijk de kans dat mensen zich via jouw link gaan aanmelden. Meestal kan je bij een opgespaard bedrag van €12,50 al een uitbetaling aanvragen. Dit saldo bereik je uiteraard veel sneller met het werven van nieuwe leden.

Conclusie + Super Verdien Tip Van Dit Artikel Over Geld Verdienen Met E-mails Lezen

Goed de conclusie van het verhaal over geld verdienen met het lezen van e-mails is simpel, je verdient er vrijwel geen klote aan. Of je moet serieus aan de slag gaan met het werven van leden. (Dan hou je er nog een paar honderd euro per jaar aan over) Anders zijn de spaarprogramma’s gewoon leuk om erbij te doen. De verdiensten zullen echter nooit hoger worden dan af en toe eens een dagje weg (hou hier dus rekening mee)

Als je echt veel geld wilt verdienen raden we je aan om de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard eens te proberen. Uiteraard kan ik over dit product ook weer een eeuwig lang verhaal gaan ophangen. Het is echter veel slimmer om de onderstaande video eens te bekijken. Klik hiervoor op de onderstaande link.

Ja Ik Wil Vandaag Geld Verdienen En Klik Hier 

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

 1. Zonder Technische Kennis
 2. Zonder Te Investeren
 3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
 4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.