Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Geld Verdienen Met Pinterest?

Geld Verdienen Met Pinterest?

Geld verdienen met Pinterest is dat echt mogelijk? Veel mensen denken dat het onmogelijk is om met Pinterest veel geld te verdienen. In dit artikel gaan we je daarom ook uitleggen hoe je dit het beste kunt aanpakken. We gaan enkele tactieken met je bespreken, we vertellen wat Pinterest is en nog veel en veel meer.. Kan je nou niet wachten? En wil je vandaag starten met geld verdienen? => Bekijk dan deze video.

affiliate marketing revolutie

Geld Verdienen Met Pinterest

Geld verdienen met Pinterest is dus echt niet zo heel moeilijk, je moet uiteraard alleen weten hoe je het aan moet pakken. Een groot voordeel van het sociale netwerk is dat je de links in je afbeeldingen kunt verwijzen naar je eigen website. Dit levert je niet alleen een hoop bezoekers op, het kan ervoor zorgen dat je ook een hoop meer verkopen behaald via je website of webshop.

Wat bijvoorbeeld echt goed werkt is het delen van recepten, mensen repinnen dit graag. Als je dus een website hebt die over recepten gaat lijkt het me verstandig om vandaag nog aan de slag te gaan met het maken van een Pinterest account.

Geld Verdienen Met Pinterest

Wat Is pinterest?

Pinterest is een sociaal netwerk wat fungeert als prikbord. Gebruikers kunnen over het hele web afbeeldingen delen en deze plaatsen op hun prikbord. Het sociale netwerk is vooral heel erg in trek bij vrouwen. De gebruikers van de website bestaan voor 80% uit vrouwen. Natuurlijk is het voor mannen met een website ook enorm interessant om een Pinterest profiel aan te maken.

Het grootste voordeel van de website is toch wel dat je de afbeeldingen die je op je prikbord plaatst ook kunt verwijzen naar je eigen website. Je kunt er dan voor zorgen dat de bezoekersaantallen op je website enorm zullen gaan stijgen. Zorg er dus voor dat je vandaag nog een Pinterest profiel aanmaakt.

Wat Zijn De Voordelen Van Pinterest?

De voordelen van Pinterest zijn uiteraard eindeloos. Je kunt het zien als een soort van tweede webshop waar je al je producten kunt stallen. Zorg er wel voor dat je een mooie afbeelding upload bij elke pin die je op een board plaatst. Zo zorg je ervoor dat iemand sneller de afbeelding gaat bekijken en eventueel doorklikt naar je website. Veel mensen zien de enorme kracht van het sociale netwerk niet.

Omdat iemand uiteindelijk een afbeelding met een product bekijkt is het dus mogelijk dat een volger doorklikt naar je website. Je zorgt er zo voor dat je een nieuwe kans hebt op een verkoop. En anders heb je uiteraard een bezoeker op je website die misschien één van je andere producten koopt of zich inschrijft op je nieuwsbrief.

Wat Zijn De Nadelen Van Pinterest?

Als er een voordeel uit iets te halen is is er ook altijd een nadeel ergens over te bedenken toch? dat geld uiteraard ook voor Pinterest. Er zijn niet alleen voordelen te benoemen als het gaat om bijvoorbeeld het bijhouden van het netwerk hebben we al snel een nadeel gevonden, het kost nou eenmaal tijd om er elke dag even mee bezig te zijn. En we weten inderdaad dat je als ondernemer meer te doen hebt dan het bijhouden van je Pinterest profiel.

Online Geld Verdienen Met Pinterest

Het is ondertussen wel eens tijd geworden om te gaan bespreken welke mogelijkheden er zijn met Pinterest om er ook echt geld mee te verdienen. Er zijn een aantal mogelijkheden die misschien niet eens direct in je op komen hoor, misschien denk je zelfs wel van: Waarom had ik dit niet eerder bedacht. Maar goed we gaan ze in ieder geval met je bespreken. We raden je daarom ook aan om vandaag nog te starten met een Pinterest profiel.

Je kunt het profiel eigenlijk zien als een tweede webshop, je hebt een kans om al je producten nog eens te tonen aan een super groot publiek. En je kunt je artikel een linkje geven naar het product in je webshop. Zoals eerder vermeld is het handig om een mooie foto te uploaden zodat de kans op een klik naar je product groter word.

Geld Verdienen Met Pinterest En Je Webshop

Geld verdienen met Pinterest en je webshop is ook mogelijk, wat je dan moet doen is van elk board een categorie maken. zo zorg je ervoor dat je het voor je volgers overzichtelijk maakt. Daarna kan je op elk board de artikelen uit de juiste categorie toevoegen. Zo maak je als het ware een tweede webshop waar je een ander publiek kunt bereiken.

Zorg er alleen wel voor dat je niet alleen afbeeldingen plaatst die direct naar je webshop linken. Vermaak je volgers ook met andere dingen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van quotes, of het opstarten van een board met win acties. Zo ben je niet alleen aan het verkopen via Pinterest.

geld met Pinterest

Geld Verdienen Met Pinterest En Je Website

het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal geen webshop hebt, maar alleen een website. Dan kan je net als het voorbeeld van de webshop de boards van je Pinterest account net zo inrichten als de categorieën/onderwerpen van je website. Zo maak je het lekker overzichtelijk en een volger weet gelijk waar hij/zij terecht kan. Zorg er ook hier weer voor dat je niet alleen maar links naar je website plaatst.

Je kunt bijvoorbeeld wat boards maken en hier in afbeeldingen weergeven waar je bedrijf over gaat, verder kan je uiteraard een win actie opstarten en laat je je volgers kans maken op een leuke prijs als ze een pin bijvoorbeeld repinnen. En zo kan ik nog wel een hele hoop dingen bedenken die je zou kunnen ondernemen om een goed Pinterest profiel op te zetten. Ga dus vandaag aan de slag.

Geld Verdienen Met Affiliate Marketing En Pinterest

Als je zelf helemaal geen eigen producten of onderneming hebt, kan je ook geld verdienen met Pinterest. Dit kan je doen door te gaan werken met het verdienmodel affiliate marketing. Lees even het artikeltje over wat affiliate marketing is als je niet weet wat het verdienmodel in houd. De voordelen van affiliate marketing zijn vrijwel eindeloos. Zo hoef je bijvoorbeeld geen eigen webshop bij te houden.

En je hebt uiteraard geen last van het verzenden van artikelen. Verder is het zo dat je alleen een product van een ander promoot, en als je dit op een succesvolle manier doet verdien je er een leuke boterham mee. Je kunt deze manier van geld verdienen ook toepassen op Pinterest, wat je nodig hebt zijn de volgende dingen:

 1. Een computer met internet (logisch)
 2. Een affiliate netwerk => Meld je aan bij Paypro
 3. Producten om te kunnen promoten.

Als je jezelf hebt aangemeld kan je aan de slag met het inrichten van de boarden, richt ze ook weer in op categorie. Zo zorg je er wederom voor dat het overzichtelijk is. Als je de boarden hebt gemaakt kan je de pins met de verschillende affiliate producten verder gaan inrichten. Zorg er ook hier weer voor dat je niet alleen linkjes naar websites plaatst. Vermaak je volgers ook met andere dingen.

Geld Verdienen Met Affiliate Marketing

Mocht je nou nog niet precies weten hoe je geld kunt verdienen door-middel van affiliate marketing, dan raden we je aan om eerst onze video over dit onderwerp eens goed te bekijken. We zijn namelijk al een aantal jaren actief met dit verdienmodel. We laten je op de homepage zien hoe je met dit verdienmodel geld kunt verdienen. Bekijk dus eens de video

Meer Volgers Op Pinterest

Zonder volgers gaat het uiteraard moeilijk worden om ook verkopen te behalen. Daarom is het belangrijk om relevante volgers te krijgen op je Pinterest profiel. Hoe je dit het beste kunt aanpakken gaan we uiteraard aan je uitleggen. Het belangrijkste is dat je relevante volgers gaat krijgen, je kunt deze relevante volgers krijgen door de volgende stappen te doorlopen.

 1. Bekijk in welke doelgroep je product/dienst valt.
 2. Zoek een profiel op Pinterest met dezelfde doelgroep als jij
 3. Volg de volgers van je concurrent.
 4. Na een tijdje kan je bekijken welke volgers je niet terug volgen, je kunt deze mensen daarna weer ontvolgen.
Pinterest En S.E.O

Als je er echt werk van wilt maken kan je met de Google Keyword Planner ook nog achterhalen waar mensen veel op zoeken binnen je doelgroep. Je kunt je Pinterest board daar dan op afstemmen door het board dezelfde naam te geven met een kleine omschrijving. Zo zorg je er namelijk voor dat mensen die zoeken via Google ook op je profiel terecht komen. Gratis verkeer is nooit verkeerd toch?

De Affiliate Marketing Revolutie

Misschien weet je nog helemaal niets van affiliate marketing af, en wil je hier graag meer over te weten komen? Dat kan! Het verdienmodel affiliate marketing is zo geweldig omdat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt en hoeveel je verdient. Met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard ga je leren hoe je een goede boterham kunt overhouden aan affiliate marketing. We raden je aan om de video op de homepage te bekijken.

JA Ik Wil NU Geld Verdienen

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

 1. Zonder Technische Kennis
 2. Zonder Te Investeren
 3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
 4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  
0 reacties op “Geld Verdienen Met Pinterest?
1 Pings/Trackbacks voor "Geld Verdienen Met Pinterest?"
 1. […] Geld verdienen met Pinterest is heel eenvoudig, je zult misschien denken: Waarom kies je Instagram niet? Instagram is toch veel populairder? Ja dat laatste klopt inderdaad, maar bij Instagram kan je geen link naar een pagina bij je afbeelding plaatsen en bij Pinterest kan dit wel. Je kunt daarom ook een aantal borden binnen Pinterest maken met aanbiedingen van Bol.com. Elk artikel verwijs je vervolgens weer via je affiliate link naar Bol.com Simpel toch? […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.