Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Thuiswerk? Welke Methodes van Thuiswerken Zijn Er Nog?

Thuiswerk? Welke Methodes van Thuiswerken Zijn Er Nog?

Thuiswerk

Thuiswerk? Welk soort thuiswerk bestaat er eigenlijk nog? Waar kan je anno 2016 nog een goede boterham mee verdienen? Wij belichten in dit artikel graag alle soorten thuiswerk voor je, we laten zien of je met thuiswerken nog wel een goed inkomen kunt verdienen, we laten zien of het soort werk waar je naar op zoek bent nog werkt en of je er nog geld mee kan verdienen. Wij vinden namelijk dat er nog al wat onduidelijkheid bestaat over de verschillende soorten thuiswerk. Als je bijvoorbeeld een simpele zoekopdracht intoetst kom je vaak op websites uit waar je de hoofdprijs moet betalen om aan informatie te komen wat betreft thuiswerk We kunnen je alvast verklappen dat er niet heel veel inpakwerk te vinden is, dit is toch wel het soort thuiswerk waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Ben je nou op zoek naar een manier waarmee je online veel geld kunt verdienen? Klik dan hier en bekijk de video

thuiswerk

affiliate marketing revolutie

Inpakwerk

Als we het over inpakwerk hebben kunnen we je alvast vertellen dat er zeer weinig thuiswerk te vinden is, de meeste websites die beweren dat ze dit ook aanbieden vragen een geldbedrag voor een beetje informatie. Vaak krijg je dan alleen toegang tot een aantal adressen waar vaak de gegevens nog niet eens van kloppen. Je betaald dus alleen voor een aantal adressen of thuiswerkbanken die waarschijnlijk niet eens meer bestaan, we raden je dus aan om hier zeer mee op te passen. Het kan ook zo zijn dat er gevraagd word om een 0900 nummer te bellen. We raden je aan om NIET naar 0900 nummers te gaan bellen voor thuiswerk. Wat je wel kunt doen is het desbetreffende bedrijf even door Google te halen. Je weet dan vaak direct of je een bedrijf wel of niet kunt vertrouwen. DOEN DUS! Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe thuiswerkmogelijkheden? Schrijf je dan zeker even hier in.

Administratief Thuiswerk

Als je op zoek bent naar administratief thuiswerk kunnen we je alvast mededelen dat je iets meer kans maakt om ook daadwerkelijk aan het werk te komen, sowieso weten we dat er qua werk op het gebied van erotiek meer te vinden is, dit is echter een tak van werk wat je wel moet willen, je kan met erotisch chatten vaak direct aan de slag als thuiswerker. Welke soorten thuiswerk kan je nog meer doen op het gebied van administratief thuiswerker? Je zou bijvoorbeeld enquêtes kunnen gaan invullen voor een kleine vergoeding. of een andere leuke optie is om je aan te melden als tekst schrijver. Je gaat dan teksten schrijven voor verschillende websites, de vergoedingen hangen vaak af  van hoe goed je presteert. Dus als je een goede tekstschrijver bent? Bekijk dan eens de website van textbroker, Zoals je waarschijnlijk al was opgevallen zijn onze teksten soms ook niet helemaal correct.! (verderop in dit artikel zullen we je nog wat voorbeelden geven van administratief thuiswerk)

Erotisch Thuiswerk chatoperator

een hele leuke volgende optie is om als chatoperator aan de slag te gaan, het maakt hierbij niet uit of je een man of een vrouw bent. Natuurlijk dien je wel wat fantasie te hebben om deel te kunnen nemen aan dit soort thuiswerk. En je dient natuurlijk ook 18 jaar of ouder te zijn, ben je verder goed in het typen van berichtjes voor een online chat? Kan jij bij mannen het hoofd op hol brengen? Zorg jij ervoor dat mannen maar blijven smsen om uiteindelijk een date te kunnen scoren? Dan ben jij geschikt als chatoperator. Je gaat aan de slag voor een zeer drukke chat met het beantwoorden van berichten. Je kunt verder rekenen op een stabiele basis en inkomen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je ook daadwerkelijk een inkomen zult verdienen. Je kunt verder zelf bepalen wanneer je werkt (je vult dus zelf je uren in) en je kunt tot €0,18 cent verdienen per verstuurd bericht. Lijkt dit soort thuiswerk je interessant? Bekijk dan hier de website van chatoperator eens.

administratief thuiswerk

Multi Level Marketing

Nog een andere vorm van thuiswerk is Multi Level Marketing, althans mensen beweren dat je met dit soort thuiswerk geld kunt verdienen vanuit huis. Onze ervaring is echter dat je met dit concept ten eerste bijna niets vanuit huis kunt doen. Het gaat namelijk bij dit soort thuiswerk (meestal) om het aan de man brengen van producten, verkoop dus. Nou kan ik me voorstellen dat je niet zit te wachten op werk waarbij je de deur uit moet om producten aan de man te brengen middels verkoop. In onze ogen is het dan niet echt thuiswerk meer. Thuiswerk doe je immers vanuit huis en niet buiten. Verder hoef je absoluut niet te rekenen op een top inkomen hoor, laat je vooral niet om praten door mensen die beweren dat het anders is. Meestal verdien je een gedeelte van het product wat je verkocht hebt, verder dien je mensen aan te brengen je gaat dus aan de slag om mensen te ronselen die hetzelfde als jou moeten doen. Producten verkopen en mensen werven, je verdient dan ook weer een bepaald percentage over de verkopen die je teamleden doen. Maar nogmaals ik zou je richten op andere soorten thuiswerk omdat je met dit soort mogelijkheden vaak geen stap verder komt.

Geld verdienen met e-mais lezen

Geld verdienen met e-mails lezen, dit is ook een vorm van thuiswerk wat zeker werkt. Maar hoe werkt het dan precies? en wat verdien je er aan als je er aan mee doet. Het werkt als volgt. Een bedrijf wil graag reclame maken om zijn product/dienst aan de man te brengen. Dit bedrijf neemt vervolgens contact op met een website die mailtjes verstuurd en daar zijn leden voor betaald om het mailtje te lezen. (een klein gedeelte van deze leden zal natuurlijk in gaan op deze aanbieding) hierdoor verdient de desbetreffend website een klein gedeelte van de omzet en jij verdient door het openen van het mailtje en vaak verdien je ook nog een klein gedeelte omdat je bent in gegaan op de aanbieding. Vaak is het echter wel zo dat je maar een heel klein gedeelte verdient voor het openen van de mail. Het bedrag wat je hiervoor verdient ligt meestal tussen de 0,01 cent en 0,05 cent. Je zult nu waarschijnlijk denken maar hier ga ik absoluut niet aan beginnen (logisch hoor) maar je kunt je ook gaan richten op het werven van leden voor de desbetreffende websites. Je verdient dan vaak al tussen de €1,50 en €3,00 per aangemeld lid. Je ziet dat dit bedrag dus aardig kan oplopen als je er ook serieus werk van wilt maken. Een voorbeeld van een betrouwbaar bedrijf  waar je kunt starten met geld verdienen met e-mails lezen is Betaaldemails bekijk gerust de website eens.

Geld verdienen met het meedoen aan onderzoeken enquêtes

Geld verdienen met het meedoen aan onderzoeken of enquêtes? dit is ook een vorm van thuiswerk waar je nog steeds wel een extra zakcentje mee kunt verdienen hoor. Bedrijven zijn vaak op zoek naar meningen van consumenten over verschillende producten en hebben hier vaak ook een leuke vergoeding voor over. Maar hoe werkt het? Vaak dien je je aan te melden op een website die deze onderzoeken voor bedrijven uitvoert. Na je aanmelding ontvang je regelmatig een berichtje om mee te doen aan een onderzoek. Je ontvangt hier vervolgens een cadeau voor of een vergoeding. Word je dan rijk van dit soort thuiswerk? NEE absoluut niet maar het is zeker de moeite waard om er eens naar te kijken. Je zult zien dat je er zeker je voordeel uit kunt halen. Onderstaand zullen we je een aantal voorbeelden geven van dit soort websites waar je een vergoeding krijgt voor het meedoen aan onderzoeken en enquêtes.

Via de bovenstaande websites is het mogelijk om geld te gaan verdienen met het mee doen aan onderzoeken en het invullen van enquêtes. Het is aan te raden om alle websites eens te proberen. Des te meer websites je probeert, des te meer je ook zult gaan verdienen dat is logisch toch?

thuiswerk met onderzoeken

Thuiswerk door het inzetten van je eigen talent met Fiverr

Heb jij een verborgen talent? en wil je dit talent graag inzetten voor een kleine beloning? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat namelijk een website waar je een leuk zakcentje kunt verdienen met het verkopen van je unieke talent. Misschien ben je wel goed in het maken van banners? Of misschien ben je wel een kei in het maken van leuke promotie video’s Of om nog eens een voorbeeld te noemen. Misschien ben je wel een fotomodel en ben je zo knap dat je je schoonheid wenst te verkopen en word je vrienden met iemand op Facebook voor een klein bedrag?  (ja echt alles is mogelijk) op de website fiverr.com kun je jou unieke talent verkopen en hier een klein bedrag voor vragen, meestal is dit 5 dollar. Het maakt verder niet uit welk talent je bezit want alles is werkelijk mogelijk. Ga dus vanaf vandaag je talent verkopen. Meedoen is volledig gratis en de uitbetalingen vinden plaats via Paypal.

Thuiswerk met het uploaden van grappige video’s

Weet JIJ hoe vaak er gekeken word naar leuke en grappige video’s op Youtube? Wist je ook dat Youtube zoekmachine nummer 2 van de wereld is? Wil jij een graantje meepikken van het succes van deze populaire video website? Let dan even goed op want wij hebben een aantal bruikbare tips voor je. Je kunt met Youtube namelijk ook geld verdienen, dit kun je doen door vooraf reclame’s te tonen (voordat je video start) en je kunt dit doen door banners te tonen terwijl je video afspeelt. Als er dan iemand op je advertentie klikt ontvang je hier een bepaalde vergoeding per klik voor. Het nadeel van deze manier van geld verdienen is dat je heel veel kijkers moet hebben om een beetje een inkomen te verdienen. Er zijn echter ook nog anderen manieren om geld te verdienen met YouTube. Onderstaand sommen we nog wat mogelijkheden voor je op, we laten je nog wat leuke mogelijkheden zien die je direct kunt toepassen als je geld wilt verdienen met YouTube

Thuiswerk? Maak review video’s van producten en verdien geld

Een andere leuke thuiswerk mogelijkheid is om review video’s te gaan maken en zo geld te gaan verdienen op YouTube. Maar hoe doe je dit dan precies? Hoe gaat het in zijn werk? We kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je nog helemaal niets snapt van affiliate marketing.  Om te beginnen met het maken van review video’s heb je een affiliate netwerk nodig. (een affiliate netwerk is een soort van winkelcentrum waar jij je producten kunt weghalen die je wenst te promoten)  een voorbeeld van een affliliate netwerk is Paypro als je op de link klikt kom je uit bij het product overzicht van Paypro en zie je direct wat je aan commissies ontvangt als je het product gaat promoten. Wat jij dus gaat doen is bezoekers doorsturen naar een product uit het winkelcentrum van Paypro, en dit ga je doen door het maken van simpele video’s op youtube. Hoe ga je te werk? Volg de onderstaande stappen om aan de slag te kunnen met het maken van video’s.

 1. Meld je aan bij Payro, het is natuurlijk noodzakelijk dat je een account hebt bij paypro
 2. Ga naar het product overzicht en kies een product uit waar je een video over wenst te maken.
 3. Het beste is om er voor te zorgen dat je zelf eerst het product koopt, dan weet je waar je over praat en kan je ook een goede review maken.
 4. Als je weet waar je over praat kan je starten met het maken van een video, wij gebruiken hier Ezvid voor je kunt met deze video software je complete scherm opnemen en laten zien wat het product inhoud.
 5. Maak je video, praat duidelijk en zorg ervoor dat je verteld wat de bezoeker krijgt als hij het product koopt. laat ook een klein beetje zien wat de inhoud van het product is (maar laat niet alles zien)
 6. Als je je video klaar hebt kan je beginnen met het aanmaken van een YouTube account, geef het account een passende naam en richt je account een beetje netjes in. (hiermee bedoelen we dat je netjes een intro in je kanaal zet en een mooie profiel/omslag foto upload)
 7. Upload je gemaakte video van Ezvid naar Youtube en zorg er na het uploaden voor dat je je affiliate link in de omschrijving zet. Het is wel handig dat je even je link verkort, anders zien sommige mensen dat je een affiliate link gebruikt. De meesten zullen dit niet eens weten.
 8. Gebruik een duidelijke titel in je video, woorden als review, ervaringen en de productnaam doen het heel goed.

Je ziet dat het dus op allerlei manieren mogelijk is om op YouTube geld te verdienen, we hebben het slechts in het kort uitgelegd maar we gaan er vanuit dat je zelf ook wel een beetje moeite kan doen om je doel te bereiken. We gaan dus niet alles voorkauwen. Je kunt eigenlijk van heel diensten en producten reviews maken, er zijn namelijk tal van affiliate programma’s waar je je kunt aanmelden.

thuiswerk met de affiliate marketing revolutie

Thuiswerk met de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard

Als je er toch niet helemaal uit komt, en je hebt zoiets van (dit gaat me echt niet lukken) probeer dan de kant en klare video cursus van Jacko Meijaard eens. Je leert dan alles op het gebied van affiliate marketing en hoe je daarmee geld kunt gaan verdienen. Mocht je nog niet precies weten wat deze cursus voor je te bieden heeft? Bekijk dan gewoon even onze video over de affiliate marketing revolutie  je ziet het volledige leden gedeelte en je gaat ontdekken dat het heel eenvoudig is om deze cursus te volgen (ook voor mensen zonder enige kennis van internet marketing) dit komt omdat deze cursus volledig uit video’s bestaat. Je kunt dus simpelweg een video kijken en de stappen uit de video’s na doen. en als je het dan nog niet snapt kan je de video zo vaak terug kijken als je wilt. een groot voordeel van deze cursus is dat er eindelijk iemand is geweest die een betrouwbare cursus op de markt heeft gezet. Hoeveel Jacko zelf onder andere verdient kan je terug lezen op zijn website als je je aanmeld bij deze cursus Klik dus hier om de internet succes gids affiliate marketing revolutie te gaan.

Thuiswerk met je eigen website/blog

Je kunt ook thuis gaan werken door het starten van je eigen blog, wat je dan gaat doen is het schrijven van artikelen voor geld, je kunt namelijk met het schrijven van artikelen ook een aardig zakcentje bijverdienen. Je moet het een beetje zien als het opbouwen van een soort of vermogen, in het begin heb je nog niks verdient omdat je immers nog niet veel artikelen hebt geplaatst. Des te meer artikelen je schrijft, des te meer bezoekers je website weten te vinden. Google houd namelijk van websites die regelmatig waardevolle content plaatsen. Ben je waardevol? en plaats je regelmatig leuke en interessante content op je website? Dan zal Google je op ten duur gaan belonen, je zult op steeds meer zoekwoorden gevonden worden en je artikelen zullen ook hoger in Google staan. Goed maar hoe verdien je dan geld met je blog? Er zijn verschillende manieren om dit te realiseren.

 1. Je kun geld verdienen met je blog door advertenties van Google bij je artikelen te plaatsen
 2. Je kunt geld verdienen met je blog door reviews te schrijven over producten en een affiliate link in je artikelen te verwerken
 3. Je kunt geld verdienen met je blog door een banner van een affiliate netwerk te plaatsen op je website
 4. Je kunt natuurlijk ook geld verdienen door het starten van je eigen webshop (vaak heb je hier wel wat meer kennis voor nodig)

We hebben je nu enkele voorbeelden gegeven van geld verdienen met je blog/website, welke manier raad je me dan aan? Als je een onbekende bend op  het gebied van internet marketing kunnen we ons voorstellen dat je nu nog niet weet waar je nu precies moet beginnen en wat het meeste oplevert. We raden je echter aan om eerst maar eens te gaan beginnen met schrijven schrijven schrijven. Dat betekent dat je in het begin dus alleen maar bezig moet zijn met artikelen schrijven en dat je met je hoofd nog niet bij geld verdienen moet zijn. Daar kan je in onze ogen pas mee beginnen als je een paar honderd artikelen hebt

Thuiswerken? Waar kan je nu het beste mee beginnen?

We hebben je nou wel een hoop opties gegeven waar je mee kunt beginnen als je op zoek bent naar manieren om te gaan thuiswerken. Maar waar moet je nou precies beginnen? Wat raden jullie ons aan? We kunnen je sowieso al adviseren dat als je echt wenst te slagen op het gebied van online geld verdienen dat je dan MOET starten met de affiliate marketing revolutie. dit is absoluut de makkelijkste optie als je alles nog moet leren en het belangrijkste is: als je echt geld wilt verdienen kan je met deze cursus absoluut slagen. Het ligt natuurlijk wel aan jezelf, je dient zelf actie te ondernemen als je geld wilt verdienen op het internet. Onderstaand nog even het lijstje waar jij geld mee kunt verdienen als je op zoek bent naar thuiswerk.

 1. De affiliate marketing revolutie is een totaalcursus die je leert om online geld te verdienen.
 2. Inpakwerk is zeer moeilijk te vinden, zorg ervoor dat je NIET betaald om aan dit soort thuiswerk te komen
 3. Thuiswerken met het schrijven van content voor textbroker
 4. Erotisch thuiswerk als chatoperator klik hier voor meer informatie
 5. Geld verdienen met MLM (Multi level marketing) raden we je niet aan (slechte verdiensten)
 6. Thuiswerk met het lezen van mailtjes (is leuk maar geen top verdiensten)
 7. Thuiswerk met het meedoen aan onderzoeken is zeer leuk en kan je aardig wat opleveren
 8. Thuiswerk door het inzetten van je eigen talent met Fiverr
 9. Thuiswerk met Youtube
 10. Thuiswerk met je eigen website of blog.

thuiswerken

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

 1. Zonder Technische Kennis
 2. Zonder Te Investeren
 3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
 4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.