Ervaringen Miljonairsmodel.nl > online geld verdienen > Verkopen Via Marktplaats? Ontdek Deze Tips

Verkopen Via Marktplaats? Ontdek Deze Tips

Verkopen via marktplaats, iedereen doet het wel is. Soms is het nou eenmaal tijd om de zolder eens flink op de schop te nemen. Hoe handig is het dan wel niet om al je spulletjes op Marktplaats te zetten? Maar heb je ook wel eens gehad dat je de spullen die je op Marktplaats had gezet niet verkocht kreeg? Dit kan allerlei redenen hebben, in dit artikel gaan we je vertellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je je spullen wel snel verkoopt via Marktplaats Als je trouwens sowieso wel wat extra geld kunt gebruiken raden we je ook aan om => Deze VIDEO eens te bekijken.

Verkopen Via Marktplaats

Verkopen via Marktplaats lijkt dus eigenlijk super eenvoudig, dat is het in de meeste gevallen ook wel hoor. Je moet alleen een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat je advertentie ook gevonden word. Ga er hierbij als eerste vanuit dat mensen vaak op merknaam en/of productnaam zoeken. Het is daarom dus van groot belang dat je de merknaam of de productnaam ook in de titel van je advertentie staan. Onderstaand zullen we je een aantal tips geven die je kunt gebruiken bij het succesvol adverteren via Marktplaats.

affiliate marketing revolutie

Verkopen Via Marktplaats

Zet De Merknaam In De Titel Van Je Advertentie

Als eerste is het belangrijk dat je de merknaam van het product in de titel van je advertentie zet. het is namelijk zo dat de meeste mensen voordat ze naar de juiste rubriek gaan op marktplaats eerst een zoekopdracht uitvoeren via de zoekfunctie op de homepage van de website. Het is daarom ook belangrijk dat je begint met het benoemen van het merk van je product/dienst. Als iemand namelijk op zoek is naar een specifiek merk of dienst zul je makkelijker gevonden worden en zal je advertentie er ook meteen uit springen.

Zorg Voor Een Call To Action In Je Advertentie Titel Op Marktplaats

De volgende tip waar we je graag even van op de hoogte brengen is die van het toevoegen van een call to action aan je advertentie titel. Je zorgt er hiermee voor dat je advertentie veel vaker geopend zal worden. Een call to action is een aansporing om mensen op je advertentie te laten klikken. De call to action kan je het beste toevoegen aan het einde van de je advertentietitel. Onderstaand hebben we 3 voorbeelden van een call to action voor je op een rijtje gezet

  1. (KIJK NU)
  2. (TIP)
  3. (De Goedkoopste Op Marktplaats)

Gebruik Een Goede En Duidelijke Afbeelding Voor Je Advertentie Op Marktplaats

Vaak is het zo dat veel mensen denken: Die afbeelding bij mijn advertentie die geloof ik wel. Er word snel een foto voor bij de advertentie gemaakt die niet duidelijk is, wazig is of het product niet exact omschrijft. Zorg er dus voor dat je een duidelijke en goede foto bij je advertenties plaatst. Dit geeft een veel duidelijker beeld van het product dat je aanbied. Zo zie je maar weer dat het zomaar even plaatsen van een advertentie niet gaat werken. Neem echt even de tijd om wat werk in je advertentie te steken.

Omschrijf Je Product Of Dienst Goed.

één van de belangrijkste dingen die je ook goed voor elkaar moet hebben is het omschrijven van je product of dienst. We zien vaak dat advertenties maar een paar regels omschrijving van het product hebben. Uiteraard is dit veel te weinig, je zult ook veel minder snel je product verkopen als je er maar 3 regels tekst/omschrijving bij zet. Zorg dus dat je een brede omschrijving plaats en verkoop je product veel sneller. Bovendien wek je ook wat meer vertrouwen als je werk maakt van je advertentie.

Vraag Niet Te Weinig Geld Voor Je Product

Het is belangrijk dat je niet te weinig geld vraagt voor het product dat je verkoopt. Je kan er namelijk beter voor zorgen dat je de prijs bij je product op Marktplaats veel te hoog hebt staan. Als mensen reageren kan je er altijd nog voor kiezen om de prijs van je product omlaag te gooien. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om mensen te laten bieden op je advertenties. Het kan dan voorkomen dat je veel meer geld kunt verdienen aan een product dan dat je zelf verwacht had.

Zorg Dat Je Contactgegevens Compleet Zijn

Niets is zo irritant dat als je een leuk artikel op Marktplaats ziet staan en de verkoper van het product heeft zijn contactgegevens niet op orde. Zorg er dus voor dat je je profiel volledig hebt aangevuld. Dit wil zeggen dat je en je telefoonnummer hebt ingevuld en ook je volledige naam. Vaak zie je profielen op Marktplaats waarbij alleen een voorletter staat ingevuld en geen achternaam en telefoonnummer. Sowieso is het slim om te zorgen dat je je gegevens voor elkaar hebt, het wekt immers veel meer vertrouwen op bij een potentiële koper van je product.

Verifieer Je Account Met Je Telefoonnummer Op Marktplaats

Sinds kort is het mogelijk om je account te verifiëren met een telefoonnummer en een kleine ideal betaling van 0.01 cent. Als je inlogt op Marktplaats krijg je sinds enkele dagen de melding of je dit wilt doen. We raden je aan om dit te doen omdat je na het verifiëren van je account de status gecontroleerde verkoper krijgt van Marktplaats. Dit houd natuurlijk in dat je veel betrouwbaarder over komt als verkopende partij. Zorg er dus voor dat je dit voor elkaar hebt en sneller je artikelen verkoopt via Marktplaats.

Betalingen Ontvangen En Versturen Met Ideal Via Marktplaats

Het is dus sinds kort ook mogelijk om je artikelen die je verkoopt direct te laten betalen met ideal. Dit gebeurt uiteraard via de beveiligde omgeving van Marktplaats. Als je deze betalingen gaat accepteren en je hebt je account geverifieerd met je telefoonnummer en een betaling van €0,01 cent kan je je kopers dus direct laten betalen voor je spullen. Dit geeft super veel vertrouwen en zorgt er uiteraard voor dat je veel meer zult verkopen. Ga dus aan de slag met deze tips en verdien meer met je Marktplaats advertenties.

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  
0 reacties op “Verkopen Via Marktplaats? Ontdek Deze Tips
1 Pings/Trackbacks voor "Verkopen Via Marktplaats? Ontdek Deze Tips"
  1. […] je een goed product bent tegengekomen, kan je via Marktplaats snel een inkomen verdienen. Uiteraard is het wel zo dat je geluk moet hebben bij het vinden van een geschikt product. Als je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.