Ervaringen Miljonairsmodel.nl > kennisbank > Affiliate Marketing > Wat Is CPC?

Wat Is CPC?

Wat Is CPC?

Wat Is CPC? CPC is een afrekenmodel wat ze gebruiken in de marketingwereld (voor online adverteren) Voor iedere klik die er gerealiseerd word door-middel van een advertentiebureau of affiliate netwerk word er een vast (afgesproken) bedrag gerekend. Het maakt hierbij niet uit hoe vaak de advertentie word weergegeven. Je betaald alleen per klik op je advertentie.

wat is cpc

affiliate marketing revolutie

Adverteren door-middel van Cost Per Click

Adverteren door-middel van Cost Per Click dat is wat de afkorting CPC betekend, als je bijvoorbeeld gaat adverteren via een affiliate netwerk betaal je meestal een vast bedrag per klik maar vaak is het zo dat je via een affiliate netwerk betaald per sale (CPS) het CPC afrekenmodel word meer gebruikt via bijvoorbeeld het adverteren via Google Adwords of Facebook.

Automatisch of handmatig bieden?

Bij Google kan je er voor kiezen om bijvoorbeeld een maximum CPC bod in te stellen, je zorgt er zo voor dat je zelf bepaald wat je betaald per klik, echter zul je misschien minder kliks en vertoningen ontvangen omdat je aangeboden maximum CPC bod te laag is. Je kan er dus misschien beter voor kiezen om te gaan voor het automatisch bieden Google zal er dan voor zorgen dat je advertentie zo veel mogelijk op de juiste plekken word weergegeven.

Meer weten over Affiliate marketing en CPC?

Wil je meer leren over het verdienmodel affiliate marketing? wat is affiliate marketing? en hoe kan je er geld mee verdienen? Leer het in de cursus van Jacko Meijaard. De internet succes gids affiliate marketing revolutie is voor iedereen die op zoek is naar een extra inkomen. De cursus is makkelijk te volgen door-middel van het kijken van een aantal simpele instructie video’s

Nadat je de cursus hebt gevolgd is het super eenvoudig om eindelijk je eigen affiliate marketing onderneming op te zetten en er ook daadwerkelijk een hoop geld mee te verdienen

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.