Ervaringen Miljonairsmodel.nl > kennisbank > Affiliate Marketing > Wat is CPS?

Wat is CPS?

Wat is CPS?

Wat is CPS? Cost Per Sale is een Engelse afkorting die word gebruikt bij het online adverteren. Hierbij rekent de adverteerder pas af als er een sale is gerealiseerd door bijvoorbeeld een affiliate netwerk of een andere publisher (oftewel de bron waar de advertentie getoond word) Hierbij is het meestal NIET van belang hoe vaak een advertentie getoond word. Er word dus alleen afgerekend als er een verkoop tot stand is gekomen.

wat is cps

affiliate marketing revolutie

Waarom kan Cost Per Sale interressant zijn?

Waarom kan cost per sale interressant zijn? Als je op zoek bent naar manieren om meer verkopen te realiseren met bijvoorbeeld een webwinkel kan  het voor webwinkeleigenaren een zeer goede manier van adverteren zijn om zo een hoop extra inkomsten/omzet naar binnen te harken. Je betaald een gedeelte aan de publisher die je advertentie weer geeft en je behoud zelf een stukje van de omzet Zo behaal je dus een stukje meer omzet waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen.

Leer Alles over affiliate marketing

Wil je meer leren over affiliate marketing en alle termen die hier bij horen? lees dan zeker eens onze andere artikelen door. We proberen je een zo compleet mogelijk beeld te geven van het verdienmodel affiliate marketing en hoe je er geld mee kan verdienen. Natuurlijk kan je ook deelnemen aan onze cursus als je van plan bent om zelf affiliate marketeer te worden.

De internet succes gids

Via de internet succes gids affiliate marketing revolutie van jacko Meijaard leer je hoe je zelf een ster word in affiliate marketing. De cursus is op een eenvoudige manier opgezet en is voor iedereen te doen. Aan het eind van de cursus weet je hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing en bouw je dus een extra inkomen op. Bekijk dus zeker eens onze video op de homepage

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.