Ervaringen Miljonairsmodel.nl > kennisbank > Dropshipping > Wat Is Dropshipping?

Wat Is Dropshipping?

Wat is dropshipping? En wat zijn de voordelen?

Dropshipping, wat is het eigenlijk en hoe gaat het in zijn werk? Tegenwoordig is deze vorm van verkopen enorm populair. Niet zo vreemd, want als je je bedenkt dat je met dropshipping geen voorraad of klantenservice nodig hebt kan het voor behoorlijk wat voordelen zorgen. Zeker als je zelf een bedrijf of een webshop wil starten kun je als ondernemer nog wel eens tegen wat opstart problemen aanlopen.

affiliate marketing revolutie

Zo moet je niet alleen zorg dragen voor de voorraad van de producten die je wilt gaan verkopen, maar ook een klanten en verzendservice horen hierbij. Met dropshipping verkoop je dus de producten van de leverancier, terwijl deze de zorg van de verzending en de service naar de klant op zich neemt. Het enige wat je hoeft te doen met dropshipping is zorgen voor een goede marketing van de producten die je wilt gaan verkopen.

Ben Je Op Zoek Naar Een Toffe Manier Om Extra Geld Te Verdienen? Bekijk Dan NU De Affiliate Marketing Revolutie Van Jacko Meijaard En Verdien Direct Geld (KLIK HIER)

Wat Is Dropshipping?

Per verkocht product ontvang je een vooraf bepaald percentage van de leverancier. Voorbeeld; een klant bestelt en betaalt een dropshipping product in jouw webshop, en jij stuurt deze gegevens vervolgens door aan de leverancier voor verzending. De leverancier stuurt jou een factuur waarmee je de opbrengst van de verkochte producten afdraagt.

Uiteraard wordt jouw winstpercentage in mindering gebracht op deze factuur. Met dropshipping heb je dus als beginnend ondernemer niet de zware financiële lasten die het aanleggen van een voorraad met zich mee kan brengen. Het enige wat je nodig hebt als je overweegt om dropshipping te gaan doen, is een goede website én enige kennis van online sales marketing.

Wat Is Dropshipping?

Hoe begin ik met dropshipping?

Nu je weet wat de term dropshipping inhoudt, is het verstandig om je vooraf goed te (laten) informeren over de verschillende mogelijkheden van deze vorm van ondernemen. Welke producten wil je gaan verkopen via dropshipping? En welke leverancier past het beste bij je?

Uiteraard is het van belang om vooraf goede en duidelijke afspraken te maken met de dropshipping leverancier. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Er zijn tegenwoordig veel grote webshops met gevestigde merken die dropshipping aanbieden. Zeker als startende dropshipper is het verstandig om je aandacht op de meer bekende brands te richten.

Na deze fase is het tijd om jouw webshop te gaan vullen met de dropshipping producten van de leverancier. Vaak worden deze in handige lijsten met productbeschrijvingen aangevoerd, zodat je altijd de juiste informatie en foto’s voorhanden hebt. Hierna kun je gaan werken aan een doordachte sales marketing voor jouw dropshipping producten.

Uiteraard is het zaak dat klanten juist de weg naar jouw onderneming vinden. dus een goede vindbaarheid in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Ook social media is tegenwoordig een perfect platform voor de online marketing van dropshipping producten.

Met dropshipping promoot en verkoop je dus als het ware de producten van een leverancier, maar onder de naam van jouw eigen onderneming. Zeker als beginnend ondernemer kan dit een goed verdienmodel zijn. Daarnaast hoef je niet te investeren in productvoorraad, en bespaar je jezelf ook nog eens heel veel tijd omdat je niet hoeft te zorgen voor de verzending en de productie van de dropshipping producten.

 

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.