Ervaringen Miljonairsmodel.nl > kennisbank > Affiliate Marketing > Wat Is Een Affiliate Link?

Wat Is Een Affiliate Link?

Waarschijnlijk heb je nog nooit van de term gehoord. (Anders was je niet op deze website beland toch? Wat is een affiliate link? En wat kan je er precies mee? In dit korte artikel leggen we je graag uit wat een affiliate link is en wat je er mee kan. Een affiliate link is een link die een adverteerder doorgeeft om te herkennen waar of via wie de verkoop van een affiliate product heeft plaatsgevonden. De affiliate link word dus puur gebruikt als herkenningspunt om ervoor te zorgen dat de juiste persoon ook echt zijn geld ontvangt. Mocht je nou nog meer willen leren over affiliate marketing? Neem dan eens deel aan de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. (klik hieronder om de website te bekijken.

JA Ik Wil Alles Te Weten Komen Over Affiliate Marketing En Klik Graag Hier Om Vandaag Te Beginnen. (KLIK HIER)

affiliate marketing revolutie

Wat Is Een Affiliate Link?

Wat is een affiliate link? Zonder affiliate link kan je de adverteerder dus niet bepalen naar wie de commissie van de verkoop dient te gaan. Vaak werkt een adverteerder samen met een affiliate netwerk die al deze zaken uit handen neemt voor de adverteerder. Een voordeel is hierbij ook dat er bij een affiliate netwerk al tientallen zo niet honderden webmasters zijn aangesloten die staan te springen om het product van de adverteerder te verkopen/promoten. Het is dus een win-win situatie voor alle partijen. Mocht je nou meer willen leren over affiliate marketing en wat je er allemaal mee kan? Dan raden we je zeker aan om onze video eens op je gemakje te bekijken.

Je leert dan niet alleen alles over affiliate marketing, nee je gaat ook echt ontdekken hoe je geld kunt verdienen door-middel van het juist toepassen van affiliate marketing. Ga er dus mee aan de slag en zorg ervoor dat jij ook een extra inkomen gaat verdienen. We gaan je nu nog een voorbeeldje laten zien van hoe een affiliate link er uit kan zien. Je hebt namelijk tal van verschillende affiliate netwerken. We geven je even een voorbeeldje van het Bol.com partnerprogramma.

wat is een affiliate link

Hoe Ziet Een Affiliate link er precies uit?

Zoals we al vertelden, er zijn een hele hoop affiliate netwerken en dus ook een hoop affiliate links. In ons voorbeeld bekijken we een voorbeeld affiliate link van Bol.com. Mocht je trouwens nog van plan zijn om aan de slag te gaan met het partnerprogramma van Bol.com? Bekijk dan ook even ons artikel over geld verdienen met bol.com. Das namelijk best een leuk artikeltje al zeg ik het zelf! Maar goed we dwalen een beetje af, laten we eens bekijken hoe een affiliate link er dan in werkelijkheid uit ziet. (LET OP) onderstaande link is dus puur een voorbeeld. Het is dus niet de bedoeling dat je de link gaat verspreiden of er verder iets mee doet.

Voorbeeld: Affiliate Link: https://partner.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=21570&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fgoogle-chromecast-media-streamer%2F9200000049577657%2F&name=test&subid=test

In het geval van Bol.com is het dus zo dat als ik bezoekers via deze link naar Bol.com stuur ik daar dus een vergoeding voor ontvang. In de affiliate link staat bijvoorbeeld mijn partnercode waarmee Bol kan zien dat de bezoeker die doorgestuurd is via mij is gekomen. En zo heb je nog honderden affiliate netwerken die vaak hun eigen affiliate link hebben. Wil je nou zelf geld verdienen door-middel van affiliate marketing? Klik dan snel hieronder om te beginnen. Veel succes!

JA Ik Wil Vandaag Starten Met Geld Verdienen Door-Middel Van Affiliate Marketing. (KLIK HIER) Om Te Beginnen.

 

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.