Ervaringen Miljonairsmodel.nl > kennisbank > Affiliate Marketing > Wat Is Een Affiliate Netwerk? En Wat Kan Je Er Mee Verdienen?

Wat Is Een Affiliate Netwerk? En Wat Kan Je Er Mee Verdienen?

Wat is Een Affiliate Netwerk?

Een affiliate netwerk. Wat is dat eigenlijk? Simpel uitgelegd is de taak van een affiliate netwerk het bemiddelen tussen een adverteerder en de affiliate zelf. Dit gespecialiseerde netwerk houdt zich bezig met meten van conversies die plaatsvinden nadat er wordt geklikt op de banner van een campagne, of op bijvoorbeeld een tekst waar een link van is gemaakt.

HOE JE GELD KUNT VERDIENEN MET EEN AFFILIATE PROGRAMMA LEER JE IN DE AFFILIATE MARKETING REVOLUTIE (KLIK HIER)

affiliate marketing revolutie

Geld Verdienen Met Een Affiliate Netwerk?

Heb je een prachtige website en wil je extra inkomsten kunnen genereren? Dan is dat het moment waarop een affiliate netwerk om de hoek komt kijken. Ze brengen de adverteerder en affiliate dichter bij elkaar, door ze te voorzien in vraag en aanbod. Deze vorm van reclame en marketing kan zeer effectief zijn voor beide partijen.

De affiliate kan op deze manier de bezoekers van zijn of haar website een extra dienst aanbieden, en de adverteerder kan rekenen op meer naamsbekendheid en bereik. Een affiliate netwerk is dus een bureau met als specialisme het bij elkaar brengen van adverteerders én uitgevers voor affiliate marketing.

Wat is een affiliate netwerk

Wat Zijn De Taken Van Een Affiliate Netwerk?

Buiten het feit om dat een affiliate netwerk de bemiddelaar is tussen twee partijen, heeft deze nog meer taken. Uiteraard houden ze bij hoe vaak en wanneer er wordt geklikt op een campagne. Aan de hand van deze gegevens berekenen zijn kosten door aan de adverteerder, en wordt de affiliate uitbetaald op basis van een cost per action, of een zogenaamde cost per click. Deze taak neemt een affiliate netwerk volledig op zich.

Een affiliate netwerk haalt zijn verdiensten uit het beheren van affiliate campagnes. Deze kosten worden doorberekend aan de adverteerder. Bij de meeste affiliate netwerken kunnen affiliates zich gratis registreren en is er een ruime keuze aan beschikbare campagnes. Adverteerders betalen vaak wel een vergoeding bij registratie.

Een affiliate netwerk heeft voor de adverteerder en de publisher de voordelen dat er meer conversie en dus inkomsten gegenereerd kunnen worden. Daarbij zijn affiliate campagnes bij netwerken vaak ook nog onderverdeeld in verschillende niches en doelgroepen. Dat maakt het voor de website eigenaar eenvoudig om een affiliate campagne te vinden die aansluit bij de bezoekers op zijn of haar website. De adverteerder kan op zijn beurt gebruik maken van het uitgebreide netwerk publishers die affiliate netwerken in hun portefeuille hebben.

Aanmelden Bij Een Affiliate Netwerk?

Mocht je willen starten bij een affiliate netwerk, probeer dan eens het affiliate netwerk van Paypro. Zij houden zich voornamelijk bezig met het aan de man brengen van digitale producten. Mocht je een e-book hebben wat je graag wilt laten promoten door duizenden affiliates dan kan je jezelf volledig gratis aanmelden bij Paypro.

Ook als je aan de slag wenst te gaan als affiliate, en je wilt wat extra geld verdienen is Paypro ook ideaal om mee te beginnen. Je kunt na je gratis registratie eigenlijk direct beginnen. Maar er zijn nog veel meer affiliate netwerken, zo heeft bol.com ook een eigen partnerprogramma. We hebben hier een tijdje geleden een artikel over gemaakt. (verdien meer met bol.com)

Leer Een Online Inkomen Opbouwen Met Affiliate Marketing

Oké je wilt dus zelf gaan leren hoe je een inkomen kunt opbouwen door-middel van affiliate marketing. Dit is een perfecte keus! Omdat je ten eerste zelf je werktijden kunt bepalen en ook je inkomen. Lees het verhaal van Jacko Meijaard maar eens op de onderstaande pagina. We wensen je alvast heel veel succes!

JA IK WIL HET VERHAAL VAN JACKO MEIJAARD WEL EENS LEZEN EN ZELF GELD VERDIENEN MET AFFILIATE MARKETING (KLIK HIER)

Verdien Minimaal €3000 Per Maand Met Deze video Training

  1. Zonder Technische Kennis
  2. Zonder Te Investeren
  3. Zonder Zelf Een  Product Te Maken
  4. Zonder Diploma's
KLIK HIER OM Naar De Affiliate Marketing Revolutie Te Gaan  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.